Lola's Box

Cum faci faţă diverselor provocări cu care te confrunţi în creşterea unui copil? Poţi încercă să descoperi de unul singur cum le rezolvi sau poţi apela la varianta mai simplă şi să asculţi sfaturile altora care au trecut deja prin această etapă a vieţii. Iar pe unul dintre ei, Dan Cruceru, îl găseşti pe TATICOOL.

După ani buni de televiziune – fie în domeniul politic-economic, fie în cel al ştirilor mondene -, Dan Cruceru şi-a început cea mai importantă meserie a vieţii lui, cea de tată. “Este cel mai frumos job pe care l-am avut vreodată”, spune el şi nici că îl putem contrazice.

De-a lungul celor patru ani trecuţi de la naşterea Sophiei, Dan a învăţat ce înseamnă să te laşi costumat în prinţ sau în balaur – în loc să stea la o bere cu băieţii. Sau că poate citi o poveste până adoarme toată casă în loc să meargă prin cluburi. Aşa că, după ce a strâns suficiente poveşti şi experienţe, a lansat TATICOOL, o platformă dedicată tăticilor care nu se feresc să contribuie activ la creşterea copilului. Pentru că, nu-i aşa?, acum este şi responsabilitatea tatălui, nu doar a mamei.

TATICOOL, Dan Cruceru & SophiaDe ce şi pentru ce TATICOOL? Platforma îşi propune să ajute părinţii să aleagă, din noianul de informaţii, ceea ce se potriveşte cel mai bine copiilor lor. Informaţiile furnizate sunt corecte şi, mai ales, concrete. Totodată, sfaturile şi metode practice beneficiază de amprenta experienţelor dobândite de Dan Cruceru în practica zilnică de taticool.

“Taticool.eu este o sursă de informaţii pertinente despre creşterea şi dezvoltarea copiilor noştri şi se adresează în principal tăticilor şi viitorilor tătici. Fetiţa mea Sophia este «vinovată» pentru naşterea acestui proiect. De când sunt tată, am observat că aveam nevoie de o mulţime de informaţii pe care nu le găseam tocmai uşor, ceea ce m-a determinat să demarez construirea acestei platfome”, explică Dan Cruceru.

În plus, TATICOOL îţi oferă idei de cum să-ţi distrezi copilul, unde l-ai putea duce să înveţe, dar şi la cine să apelezi când are o urgenţă. Vrem, nu vrem, trăim în era digitală, aşa că, pe lângă platforma online, TATICOOL poate fi urmărit pe Facebook, Instagram şi YouTube. Dacă şi tu eşti taticool, nu ezita să-ţi dezvălui aventurile – sharing is caring!

PS: Dacă nu eşti încă #taticool, măcar poţi încerca să fii #daddycool! 🙂

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.