Lola's Box

Când caut îmbrăcăminte lejeră, ideală pentru timpul liber, dar şi pentru acele zile de serviciu care nu necesită ţinută office, Takko Fashion este unul din numele care îmi vine imediat în minte. Iar noua lor colecţie primăvară-vară 2015 mă face să le acord şi mai multă atenţie.

Takko Fashion SS 2015Am avut plăcerea de a participa la evenimentul de prezentare în avanpremieră a colecţiei pentru sezonul viitor şi pot spune că deja am descoperit câteva piese pe care le voi cumpăra. Cardiganurile sau bluzele cu mânecă lungă din material croşetat mi-au plăcut pentru că au acea croială care se potriveşte şi unei femei cu o siluetă de invidiat, dar şi uneia care posedă un fizic cu forme mai proeminente.

Takko Fashion SS 2015Pentru zilele de la finalul primăverii sau cele de vară, Takko Fashion ne recomandă tricouri în culori deschise, cu sau fără imprimeuri, şi cămăşi vaporoase pe care, în funcţie de vreme, le putem purta cu mânecile lăsate sau suflecate. Însă, fără îndoială, piesa de rezistenţă a colecţiei mi s-au părut hainele din denim: pantaloni, fuste, cămăşi, ba chiar şi genţi în care materialul de jeans este majoritar. Din punct de vedere coloristic, predomină nuanţele de albastru, dar la pantaloni întâlneşti şi gri sau bej, iar la fuste negru.

Takko Fashion SS 2015Pentru zilele mai puţin însorite sau pentru cele ploioase, colecţia primăvară-vară 2015 de la Takko Fashion ne propune trenciuri cu influenţe retro. Fie le întâlnim pe cele clasice, aşa cum purta celebrul agent 007, fie pe cele ale căror note de design le fac să arate precum ţinutele din armată. Fără îndoială, în viziunea Takko Fashion, femeia adoptă o ţinută rebelă şi nonconformistă, aspecte scoase în evidenţă şi de accesorii, dintre care se disting curelele cu ţinte de diferite dimensiuni.

This slideshow requires JavaScript.

Iar pentru vară, cele care sunteţi mai îndrăzneţe, puteţi purta pantaloni scurţi din piele ecologică. Nu pot încheia fără să vă amintesc şi de lenjeria în culori vii, care te face să te simţi mai tânără, ştiind ceea ce porţi pe sub haine. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Takko Fashion, colecţia primăvară-vară 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.