Lola's Box

De-a lungul timpului v-am mai vorbit despre Green Sugar. Toamna a adus multe noutăţi în portofoliul de produse de la Laboratoarele Remedia, aşa că este momentul să facem un update.

Pentru că sunt mulţi oameni care nu voie zahăr – din motive medicale sau de dietă -, Laboratoarele Remedia au lansat Green Sugar, singurul îndulcitor 100% natural. În plus, are 0 calorii şi 0 indice glicemic, fiind recomandat de medicii nutriţionişti şi diabetologi ai Societăţii de Nutriţie din România. Iar performanţele sale au fost dovedite din plin de-a lungul celor şapte ani de când Laboratoarele Remedia au lansat brandul pe piaţă.

Secretul produselor Green Sugar stă în combinaţia de îndulcitori din compoziţie. Pe de-o parte este Stevia Rebaudiana, despre care auzim vorbindu-se din cel în ce mai mult şi care se obţine prin tratarea frunzelor de Stevia cu apă fierbinte. De partea cealaltă este Eritritol, primul poliol natural obţinut din porumb, printr-un proces patentat de fermentaţie cu drojdia Moniella pollinis. Avantajul acestei combinaţii este că poate înlocui zahărul fără a se descompune în produşi toxici. Având putere de îndulcire 1:1 cu cea a zahărului, Green Sugar nu are efecte adverse, nu creează dependenţă şi nu duce la apariţia cariilor.

Pentru cei cărora zahărul le este interzis, Green Sugar poate fi partenerul ideal pentru cafeaua – sau ceaiul – de zi cu zi, pentru limonade, prăjituri. Ce-mi place la acest îndulcitor este faptul că nu se modifică gustul, a-i putea jura că a fost îndulcit cu zahăr. Şi totuşi, nu este. 😊 Iar dacă vrei să faci şi o cură de imunizare, poţi încerca Green Sugar Immunity, în a cărui compoziţie se regăseşte LifeinU Bacillus Subtilis BSCU1, un probiotic pentru imunitate.

Şi, asemenea unui sistem solar în care planetele gravitează în jurul Soarelui, Green Sugar este piesa centrală în jurul căreia s-au dezvoltat şi alte produse, fără adaos de zahăr. Aşadar…

Ciocolată albă cu Green Sugar şi aromă de caramel

De când m-am “lipit” de diabet, şi uitasem care este gustul unei ciocolate calde. Mi-am mai preparat eu din când în când – bineînţeles, fără zahăr -, dar uneori vrei să fie gata imediat. Well… Acum am găsit secretul cum să am o delicioasă băutură gata în doar câteva secunde. Gustul este cât se poate de autentic, este îndulcită, aroma de caramel o face să nu te saturi doar cu o cană. Doar să fiu cu ochii pe cutie, pentru că cineva foarte curios ar vrea s-o dea gata în două zile. 😊

Ceai verde cu Green Sugar şi colagen

Ar fi trebui să fie ceaiul meu. Ar fi trebuit… Pentru că a devenit imediat favoritul lui Alex, care este mare amator de ceai verde. Iar faptul că se poate prepara instant, inclusiv cu apă rece, îl face şi mai interesant pentru el. Omul ştie ce este bun pentru sănătatea lui. Iar cine are grijă de el de la început, trăieşte ani mulţi. Aşa că, dimineaţa înainte de şcoală, laptele cu cacao s-a înlocuit cu ceai verde cu colagen. Cred că în curând va fi şi mai invidiat pentru calitatea pielii şi rezistenţa oaselor.

Vitaminera cu Green Sugar şi BioZinc

Chiar dacă a trecut vara cu temperaturile ei mari, nu trebuie să uităm că vitaminele şi mineralele din organism se pot pierde foarte uşor în timpul unui efort. Şi, ca să nu ne îndopăm cu pastile, putem revigora corpul cu apa pe care o bem de-a lungul zilei. Un singur stick vitaminizează 500 ml de apă, aşa că se poate adăuga şi într-o sticlă pe care să o luăm cu noi în drumurile cotidiene. Şi pentru ca întreaga familie să beneficieze de o vitaminizare corespunzătoare, am lăsat cutia cu stickuri Vitaminera pe blatul de la bucătărie. Cine umple cana filtrantă, adaugă şi 2 plicuri. Iar băieţii s-au învăţat imediat cu binele, astfel că-şi iau apă vitaminizată atunci când ies în parc la sport.

Smoothie cu Green Sugar şi colagen

Tot ce ai nevoie este un pahar cu apă sau suc natural. Sau chiar un smoothie. După cum îl poţi transforma şi în îngheţată – îl adaugi la fructe şi iaurt. Colagenul din pulberea cu îndulcitor natural contribuie la supleţea şi sănătatea pielii, a ţesutului conjunctiv şi a articulaţiilor. Sunt disponibile două variante – cu enzime digestive sau cu Acerola + D2 -, optăm pentru cea care ne este potrivită. Sau putem alege o cale de mijloc şi să alternăm administrarea acestui supliment alimentar.

Sunt ceva noutăţi, nu-i aşa? Şi presimt că vor mai urma câteva, care vor fi pe dragul nostru, al celor care ne ferim de zahăr din diferite motive. Ce spuneţi?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “#noula… Green Sugar: suplimente alimentare fără zahăr

  1. Sunt foarte bune si gustoase😍 Pot spune numai lucruri bune despre ele! Multumim pentru recomandare, recenzie si articol❤

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.