Lola's Box

Uneori, putem face orice pentru starea noastră. Nu ne iese şi gata. Şi atunci ce avem de făcut? Organismul nostru are nevoie de un imbold, aşa că putem apela cu încredere la o cură de suplimente alimentare. Trei pe care le-am încercat – sau le încerc în această perioadă – sunt Beauty Help, Memogink şi Solgar.

Ce sunt de fapt aceste suplimente alimentare? Categoric, nu sunt medicamente, aşa cum deseori sunt percepute în mod eronat. În fapt, misiunea lor este aceea de a furniza nutrienţi, care uneori se poate să nu fie consumaţi în cantităţile necesare. În categoria suplimentelor intră vitaminele, mineralele, fibrele, acizi graşi sau aminoacizii. Ca idee, la nivel mondial sunt disponibile pe piaţă peste 50.000 de suplimente alimentare.

Beauty Help – frumuseţea vine din interior

Anii trec, iar acest proces începe să-şi arate urmele, fie că ne place sau nu. Cu toate acestea, ştiinţa ultimilor ani a demonstrat că nutriţia poate pune o piedică îmbătrânirii biologice. Astfel, nutricosmeticele – adică suplimente alimentare pentru frumuseţe din interior – devin din ce în ce mai populare. Iar acum reprezintă cel mai nou trend în industria de beauty şi anti-aging.

Beauty Help este o formulă inovatoare, care reuneşte în formă concentrată cele mai renumite ingrediente cu acţiune pe frumusețe – colagen, acid hialuronic, coenzima Q10, ceramozide, resveratrol, vitaminele C şi E, astaxantină, MSM. Disponibil ca pudră pentru shake-uri, suplimentul alimentar asigură îngrijirea profundă a pielii:

 • protecţie anti-aging;
 • reducerea ridurilor fine;
 • îmbunătățirea microcirculaţiei;
 • hidratarea pielii;
 • redarea fermităţii, elasticităţii şi luminozităţii pielii;
 • normalizarea producției de sebum;
 • micşorarea porilor dilatați;
 • estomparea petelor cutanate cauzate de soare sau de vârstă;
 • reducerea acneei uşoare;
 • estomparea petelor roşiatice în rozacee;
 • reducerea celulitei;
 • îmbunătăţirea aspectului părului şi unghiilor.

Ingredientele-cheie, aflate în doze optime în Beauty Help, susţin sănătatea sistemelor digestiv, articular, cardiovascular sau imunitar. Pentru rezultate optime este nevoie de o cură de 2-3 luni, însă primele beneficii se văd încă după trei săptămâni de administrare. Pudra pentru shake-uri este disponibilă în două variante de gust: căpşune şi ciocolată (flacon de 300 g, 160 lei).

Memogink – pentru o microcirculaţie îmbunătăţită

Circulaţia din interiorul corpului uman este importantă pentru sănătatea psihică şi întreţinerea stării de bine a întregului organism. Când neglijăm acest aspect, problemele apar şi dezechilibrează tonusul. O circulaţie precară a sistemului nervos şi a celui circulator duce la probleme precum anemie, arteroscleroză, embolia, presiune arterială crescută, varice, colaps circulator, edeme, tromboze, depresie. Acestea nu ţin cont de vârstă sau sex, ci de cum avem grijă să le prevenim.

Memogink este suplimentul care se comportă asemenea unui “poliţist rutier” al organismului atunci când vine vorba de circulaţia sângelui, oxigenarea creierului şi susţinerea microcirculaţiei. Este un produs natural, conceput pe bază de extract uscat din frunze de Ginkgo biloba – 80 mg. Se recomandă pentru deficienţe ale memoriei de scurtă durată, scăderea atenţiei şi a capacităţii de concentrare, ameţeală, dureri de cap, lipsă de vigilenţă, depresie, insomnii, dar şi multe altele. Memogink se administrează intern, câte o capsulă de 80mg, de 2-3 ori pe zi – se poate cumpăra online şi din farmaciile Ropharma.

Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar – adio stres şi oboseală

Pentru a face faţă stresului şi oboselii, avem nevoie de un corp dotat cu resurse nutritive suficiente. Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar oferă cantitatea necesară de magneziu şi vitamina B6, fiind un aliat de încredere în lupta cu stresul şi oboseala. Magneziul contribuie la reglarea simptomelor asociate stresului, conduce la producerea constantă a energiei în corp şi ajută la reducerea oboselii.

Vitamina B6 ajută la corectarea echilibrului electrolitic şi asigură energia corespunzătoare. Suplimentul alimentar de la Solgar este important şi pentru reglarea contracţiei musculare prin reducerea crampelor. De asemenea, contribuie la reducerea simptomelor premenstruale – durere de cap, de spate, crampe -, astfel că este un supliment important pentru corpul feminin.

Chiar dacă nu necesită prescripţie medicală pentru cumpărare, vă recomand – ca întotdeauna – să vă consultaţi şi medicul de familie sau cel specialist înainte de a lua suplimente alimentare. În plus, acestea nu ar trebui să înlocuiască dieta variată şi echilibrată şi stilul de viaţă sănătos.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.