Lola's Box

Începutul primăverii a venit cu veşti bune pentru Lola’s Box, semn că activitatea mea în blogosferă nu a fost în van. Pe 27 martie vor fi blogger oficial Fashion For Business şi vă voi împărtăşi cele mai noi ştiri de la eveniment.

Imaginea ta este prima carte de vizită pe care o prezinţi în mediul profesional. Chiar dacă se întâmplă uneori ca prima impresie să fie una înşelătoare, puterea imaginii în afaceri nu trebuie subestimată. Fashion for Business este un eveniment despre atitudine, despre puterea brandului personal în afaceri, despre încrederea şi profesionalismul pe care îl poţi transmite prin simpla alegere corectă a unei ţinute şi a unui machiaj adecvat.

Fashion for BusinessÎnvaţă cum să te prezinţi şi cum să-ţi foloseşti amprenta stilului personal pentru a-ţi pune în valoare profesionalismul, încrederea şi brandul personal. Află de la cei mai buni specialişti care sunt secretele afacerilor cu stil şi cum imaginea ta va ajuta la construirea unui brand personal puternic. Dacă toate acestea te atrag, înscrie-te la evenimentul Fashion for Business şi alege să participi la unul din workshop-urile: “Dress to succes. Impactul vizual al imaginii personale”, susţinut de către Daniela Caia (fashion consultant), sau Make-up 4 Business, un workshop powered by Avon şi susţinut de Carmen Dincă (make-up artist AVON România). La eveniment vor participa:

  • Teodora Migdalovici (fondator Me.Alchemy şi The Alternative School of Creative Thinking);
  • Andreia Urzică (PR Manager H&M);
  • Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon România);
  • Mirela Bucovicean (fondator Molecule – F);
  • Ana-Maria Luiza Hudea (Country Manager Vicomte A. pentru România);
  • Maurice Munteanu (fashion editor Elle & blogger);
  • Lena Criveanu (designer);
  • Ana Morodan (personal style adviser & fashion blogger).

Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2014, la Hotel Howard Johnson din Bucureşti. Pentru mai multe informaţii legate de înscrierile la eveniment, vizitati www.bizforum.ro/fashionforbusiness sau la adresa de mail gabriela.matei@revistabiz.ro. Partenerii evenimentului sunt: AVON România, H&M, Vicomte A., REDD’S.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.