Lola's Box

A venit vara, sezonul meu preferat. Mare, soare (bine, fără zile caniculare), plajă, valuri, apă. Chestii fireşti pentru Răcuşorul din mine. 😉 Şi chiar dacă vacanţa mai are de aşteptat din cauza celui-al-cărui-nume-nu-îl-rostim, m-am pregătit cu tot ce trebuie pentru îngrijirea pielii. Aşa că să vorbim despre… Summer Box Luxury de la Pick N Dazzle.

Ciocolată, ceai verde, eucalipt, muşeţel, lavandă, citrice, caviar sălbatic sau venin de şarpe sunt principalele ingrediente folosite în produsele din această cutie, una a cărei singură misiune este să te îngrijească şi să te menţină în condiţii excelente pentru sezonul estival. Pentru că, nu-i aşa, chiar şi în condiţiile speciale de anul acesta, când ne stă mai greu gândul la vacanţă, vrem să arătăm bine şi să avem o piele mi-nu-na-tă.

Cutia este una specială, pe care o poţi personaliza chiar tu cu alegeri dintre opţiunile oferite pe site-ul Pick N Dazzle. Practic, la fiecare categorie ai două opţiuni, iar preţul final al cutiei înseamnă mai puţin de jumătate faţă de cât ar costa toate produsele dacă le-ai cumpăra separat. Şi ca să nu mai tragem de timp, uitaţi ce am ales eu.

Super Dren Anti-Water Cryogel

Fiecare dintre noi se confruntăm cu aşa-numita “coajă de portocală”. Celulita strică aspectul pielii şi nu vream să avem aşa ceva – sau să fie în cantitate cât mai mică – acum când mai purtăm şi rochii/fuste scurte sau pantaloni scurţi. Aşa că vă recomand cu încredere gelul Super Dren cu extract de eucalipt. Se absoarbe rapid, are efect revigorant şi răcoritor (îl veţi adora pentru senzaţia pe care o oferă), eliminând excesul de lichide prin stimularea microcirculaţiei. Tot ce trebuie să faceţi este să aplicaţi o cantitate generoasă (pe fund, şolduri, coapse, deasupra genunchilor) şi să masaţi energic. Dacă are cine să vă maseze, cu atât mai bine. 😁 Iar rezultatele se văd rapid.

Natural Sunscreen Lotion SPF 50

Loţiunea are origine organică, dispune de factor de protecţie solară 50 şi este potrivită atât pentru faţă, cât şi pentru corp. Ingredientul-minune este uleiul de cătină, considerat uleiul frumuseţii, şi se recomandă a se aplica cu generozitate pe piele înainte de expunerea la soare. Şi să se reaplice ori de câte ori este necesar (după înot, transpiraţie, ştergere).

Choco Sun Tan & Body Oil

Dacă vrei o piele şi bronzată (cu o nuanţă de durată), dar şi hidratată, uleiul bronzant te ajută să-ţi îndeplineşti acest deziderat. La fel de potrivit pentru faţă şi corp, se poate aplica zilnic – pentru efect optim, o poţi face imediat după duş. Prin folosire repetată – asta este cheia succesului, nu? – se obţine un bronz ciocolatiu pe care îl vei pune şi mai bine în valoare cu ţinute în culori deschise. 😉 Unde mai pui şi că este un produs organic.

Natural Shower Gel Lavender and Citrus

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu am o pasiune nebună pentru gelurile de duş. Este unul dintre capitolele la care nu fac niciodată rabat şi nu mă satur să-mi extind colecţia. Pur şi simplu ador să schimb gelul de duş la fiecare utilizare, să variez aromele şi mirosurile. Aşa că am ales acest gel de duş hidratant, cu extract de fenicul dulce, levănţică şi coada şoricelului. Fresh, cu infuzie de uleiuri esenţiale – ce să mai, experienţa este unică.

Natural Body Lotion Green Tea

Ceai verde, ulei de măsline, gălbenele, coada şoricelului şi hamamelis, toate crescut organic. Pune-le la un loc şi obţii o loţiune de corp excelentă pentru hidratarea pielii. În plus, crema fluidă are efect tonifiant şi antioxidant. Nu conţine silicon, parafină sau substanţe grase de origine animală.

Wild Caviar Cleansing Cream

Dimineaţa şi seara sunt momentele în care ne îngrijim de tenul nostru, iar curăţarea este primul pas pentru a avea o piele de invidiat. Dacă vrei şi stimulare a metabolismului celular şi protecţia împotriva semnelor de îmbătrânire, atunci merită să încerci crema aceasta cu caviar sălbatic. Îţi oferă şi aport de vitamine A, D, B1, B2, B6 şi aminoacizi, este uşor parfumată fructat, iar senzaţia pe care o lasă este una moale de şi catifelată.

Bonus la tot acest beauty box a fost un cosmetic box, numai bun să ţin toate produsele în el. Acum, cu atâtea chestii interesante pentru îngrijirea pielii, nu rămâne decât să găsesc fereastra ideală în care să pot pleca liniştită în vacanţă.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “SUMMER BOX, cutia Pick N Dazzle de vară

  1. O cutie frumoasa cu produse interesante! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.