Lola's Box

De nenumărate ori am discutat despre produsele de make-up şi de îngrijire, despre creme, seruri, farduri. Sau despre oje? Acum este timpul să aducem în prim-plan părul, cel care ne poate oferi 1.001 înfăţişări.

După ce am trecut de iarnă, anotimp în care mai purtăm o căciulă, o pălărie sau o glugă, părul nostru simte nevoia să fie răsfăţat, să stea descoperit şi să strălucească. Mai mult, vrea, doreşte, adoră să fie privit şi admirat. Şi pentru că ţine mult la noi, NIVEA ne propune două game de îngrijire a părului şi de styling: Diamond Gloss şi Diamond Volume.

Pentru acest sezon, NIVEA ne încurajează să ne arătăm părul la adevăratul său potenţial. Indiferent că ne dorim o coafură “bob scurt/lung”, care să ne ofere un aer mai fresh, sau una în scări – e clar, ne numărăm printre fericitele posesoare ale unui păr mai lung -, care să ne împrospăteze lookul, strălucirea de diamant este cuvântul de ordine!

Coada de cal, reinterpretată!

NIVEA Diamond Gloss, coadă de calO coafură care, cu siguranţă, va întoarce priviri! Simplu, strălucitor şi foarte feminin. Mândreşte-te cu părul tău şi pune-l în valoare oferindu-i strălucire de diamant.

  1. Ia câte o şuviţă de păr din lateral şi adu-le împreună, la spate.
  2. Apoi ia câte o şuviţă mai mică din fiecare parte şi aşează-le una peste alta, ca în imagine.
  3. Continuă până şuviţele se întâlnesc la nivelul cefei.
  4. Leagă părul.
  5. Aplică fixativ pentru a te asigura că îşi păstrează forma şi strălucirea. 

This slideshow requires JavaScript.

Pentru a obţine acest look, ajutorul vine din partea gamei NIVEA Diamond Gloss pentru păr uscat, tern, care au o formulă îmbunătăţită cu particule fine de diamant şi Keratină lichidă şi care acţionează eficient la nivelul firului de păr conferindu-i un aspect frumos şi sănătos.

Şampon NIVEA Diamond Gloss (13,40 lei): cu o textură perlată, îngrijeşte delicat, netezind suprafaţa firului de păr pentru a intensifica efectul de strălucire. Astfel, părul lipsit de strălucire capătă reflexii de diamant.

Balsamul NIVEA Diamond Gloss (13,40 lei): intensifică efectul de strălucire şi lasă părul mătăsos, uşor de pieptănat.

NIVEA Diamond Gloss Styling Spray (15,78 lei): formulă cu protecţie cu Keratină pentru o senzaţie plăcută la atingere. Asigură părului fixare de durată şi conferă o îngrijire activă, lăsând părul suplu, mătăsos şi uşor de pieptănat.

NIVEA Diamond Gloss Styling Mousse (15,78 lei): spumă pentru păr care conferă fixare extraputernică pentru crearea unei coafuri care durează întreaga zi şi oferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor.

Bob retro – strălucire pentru covorul roşu.

NIVEA Diamond Volume, bob retroBucle lejere, minunate, aplicate unui bob retro – eleganţă pură. Un stil simplu, potrivit oricărei ţinute, pe care îl poţi realiza acasă, chiar dacă ai părul subţire, lipsit de volum.

  1. Aplică spumă la rădăcina părului umed, proaspăt spălat.
  2. Cu ajutorul unui foehn şi al unei perii rotunde, usucă părul ca în imagine.
  3. După uscare, foloseşte un ondulator mai gros pentru a crea bucle, pe care apoi le vei fixa cu ajutorul unor cleme.
  4. După ce părul s-a răcit, pulverizează fixativ peste bucle, apoi desfă-le uşor. Pentru finisarea coafurii, foloseşte spray fixativ pentru a oferi strălucire şi fixare.
  5. Piaptănă părul uşor, folosind o perie, pentru a oferi buclelor un aspect lejer, elegant.

This slideshow requires JavaScript.

“Armele” care te ajută să obţii acest look fac parte din gama NIVEA Diamond Volume, produse care strălucire şi volum părului subţire, dar fără a-l încărca. Sistemul cu protecţie pe bază de keratină acoperă individual firul de păr, protejând astfel stratul de keratină naturală de factorii dăunători. Părul rămâne strălucitor şi are un volum natural.

Şampon NIVEA Diamond Volume (13,40 lei): Formula uşoară, transparentă şi fără siliconi a şamponului redă frumuseţea părului fără a-l încărca, oferindu-i în acelaşi timp strălucire şi volum.

Balsam NIVEA Diamond Volume (13,40 lei): de asemenea cu o formula uşoară, care îngrijeşte şi întăreşte firul de păr, asigurându-i strălucirea în toate faţetele sale.

NIVEA Diamond Volume Styling Mousse (15,78 lei): pentru o strălucire de diamant şi un volum ultrauşor pe parcursul întregii zile, formula specială este activată de căldura ce determină asimilarea pro-vitaminei B5 şi a vitaminei B3 de către firul de păr.

NIVEA Diamond Volume Styling Spray (15,78 lei): spray fixativ care oferă volum şi strălucire de diamant, fără să încarce părul, asigurând fixare pentru întreaga zi.

PS: Dacă vrei să afli mai multe informaţii, accesează www.nivea.ro pentru tutoriale despre cele mai noi lookuri.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Străluciri de diamant de la NIVEA. Pentru părul tău

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.