Lola's Box

Prin ambianţa sa elegantă şi exclusivistă, Vila Stefanel a reprezentat cel mai potrivit decor pentru prezentarea colecţiei toamnă-iarnă 2015/2016 a casei italiene. Am avut parte de o seară în cel mai pur stil italian, la care invitatul special a fost Carlo Stefanel, directorul comercial al companiei.

Anii ’70, care au fost puternic marcaţi de feminitate şi de emanciparea stilului, au fost omagiaţi de brandul italian prin noua colecţie. Note vintage, texturi grafice şi minimalism – pe scurt, acestea sunt elementele reprezentative pentru femeia Stefanel. Detaliile decorative şi îmbinarea stilului retro sport cu notele specifice pentru anii ’70 dau formă atitudinii tinereşti a colecţiei.

Carlo Stefanel & Cornelia Nicolae (Stefanel România)
Carlo Stefanel & Cornelia Nicolae (Stefanel România)

Aşa cum era de aşteptat, tricotajele mari strălucesc în colecţia toamnă-iarnă 2015/2016 şi, în diferite combinaţii, reprezintă un prim punct culminant. Un pantalon larg, de culoare gri, îl poţi vedea combinat cu o bluză delicată şi o vestă de blană. Foarte convingătoare în partea de ţinute largi poate fi şi o rochie foarte lungă, cu dungi orizontale – de altfel, în acest sezon toamnă-iarnă, dungile sunt frecvent întâlnite în colecţia Stefanel.

Cu toate acestea, casa italiană continuă să ne arate că piesele din piele sau denim continuă să fie purtate cu multă naturaleţe. De asemenea, salopeta şi gulerul strălucitor rămân la modă. Tonurile calde de pământ, în combinaţie cu nuanţele luminoase de bej, sunt omniprezente la creaţiile Stefanel. Galben muştar revine în decor, iar hanoracul în această culoare poate fi combinat cu un pantalon gri închis şi un cardigan alb-albastru, care se aseamănă cu un poncho.

Cardigan din amestec de lână / Pantaloni boyfriend din denim
Cardigan din amestec de lână / Pantaloni boyfriend din denim

Croielile largi ale pantalonilor au darul de a ascunde siluetele frumoase, lucru care poate fi criticat de adepţii hainelor care să scoată în evidenţă acest aspect. Până la urmă, se demonstrează că nu trebuie să reinventezi lucrurile cu care ai avut succes şi în trecut: tricotaje foarte elegante şi atemporale.

This slideshow requires JavaScript.

Dacă te vei uita cu atenţie peste creaţiile din colecţia toamnă-iarnă 2015/2016, cu siguranţă vei găsi piese pe care să le poţi combina în cele mai diverse moduri. Până la sfârşitul anului avem nenumărate sărbători şi petreceri, iar la Stefanel îţi poţi găsi cu uşurinţă lookul perfect. Poţi improviza astfel încât şi rochia pentru Crăciun să fie deja pregătită.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.