Lola's Box

La cea de-a treia aniversare a prezenţei sale pe piaţa din România, Stefanel a lansat colecţia toamnă-iarnă 2014. Iar dacă sunteţi pasionate de fashion, cu siguranţă veţi găsi un pulover de lână sau o pereche de pantaloni din piele care să vă facă cu ochiul.

Stefanel, colecţie toamnă-iarnă 2014Colecţia pe care Stefanel a gândit-o pentru sezonul toamnă-iarnă este una care acoperă mai mult decât lasă să se înţeleagă denumirea. O rochie lungă de mătase sau combinaţia fustă-rochie din şifon plisat sunt articolele perfecte cu care te poţi îmbrăca şi în zilele de toamnă târzie, atunci când razele soarelui încă ne mai răsfaţă, dar şi la începutul primăverii viitoare. Nu trebuie omise nici accesoriile precum pantofii “slip-on”, genţile de piele sau bijuteriile care rămân purtabile indiferent de sezon.

This slideshow requires JavaScript.

Însă, fără îndoială, tricotajele formează piesa de rezistenţă a colecţiei Stefanel. Paltoanele, genţile, fustele sau puloverele sunt prezente în culori calde – roz, galben muştar, burgund -, cât şi în nuanţe neutre – negru, alb, gri. Materialele predominante – lână şi caşmir – le fac să fie extrem de pufoase – cui nu-i place atingerea unei haine moi în contrast cu asprimea iernii?

Şi pentru că am primit numeroase întrebări privind ţinuta mea purtată la eveniment, rochia – lucrată pe material imprimat paietat – şi tunica – din neopren – sunt semnate OneBeat Fashion, pantofii sunt Nine West (de la MyCloset), iar geanta este Fornarina.

Alături de Carmen Burtea (Despotiko)
Alături de Carmen Burtea (Despotiko)
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.