Lola's Box

Pentru că duşul trebuie să fie mai mult decât simpla îngrijire a pielii, NIVEA ne oferă un motiv în plus pentru ca experienţa să fie completă: noua spumă de duş. Acum, putem spune că răsfăţul este… suprem.

Nu o dată mi-am pus întrebarea de ce bărbaţii din casă sunt atât de atraşi de spuma de ras NIVEA. Aşa că, fără să ştie ei, am verificat ce o face atât de dorită. Şi Vă pot spune că este atât de fină şi plăcută la atingere, încât este clar că bărbieritul este plăcut pentru ei şi se simt răsfăţaţi. Şi cu noi, femeile, cum rămâne? 🙂

Viaţa modernă este o adevărată acrobaţie, cu o continuă echilibristică în familie, la job, în gaşcă sau în timpul liber. Deşi momentele de relaxare şi răsfăţ pot părea din ce în ce mai puţine, secretul poate sta într-un duş. În câteva clipe ne reîncărcăm cu energie şi suntem gata pentru noi provocări. Dacă te simţi învăluită şi îmbrăţişată în timpul duşului, secretul stă în noua spumă de duş de la NIVEA.

Prin textura bogată, aceasta va răsfăţa corpul şi simţurile, transformând momentul duşului într-o experienţă senzorială minunată. Care se cere repetată continuu. Spuma luxuriantă se întinde delicat pe piele, hidratând-o în profunzime, lăsând-o mătăsoasă şi uşor parfumată. Pentru o experienţă senzorială completă, recomandarea mea este să încercaţi toate cele trei variante de spumă de duş:

  • Creme Care – formulă de îngrijire hidratantă cu uleiuri esenţiale NIVEA;
  • Creme Soft – o formulă răcoritoare cu ulei de migdale;
  • Creme Smooth – spumă cu extract de mătase, miros floral.

Spuma de la NIVEA (preţ recomandat 12,99 lei) aduce atingerea mătăsoasă în îngrijirea sub duş, fiind uşor de utilizat şi transportat. Poate fi folosită atât în sezonul rece, cât şi în cel cald. Înainte de utilizare, agită tubul şi apasă butonul care va declanşa spuma consistentă şi parfumul delicat. Un recipient cu spumă durează cât un gel de duş de 500 ml. Pentru un duş este suficientă o cantitate de dimensiunea unei piersici.

După ce veţi încerca una din spume – sau pe toate -, veţi face ceea ce voi face şi eu acum. Am plecat la duş. 🙂

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Spuma de duş NIVEA, răsfăţ şi experienţă senzorială

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.