Lola's Box

Primăvara se încăpăţânează să se arate în toată splendoarea ei. Şi totuşi, eu visez la zile însorite şi parfumate, aşa că plec într-o călătorie imaginară în Provence. Şi pentru ca bagajul să fie în ton cu gândurile mele, printre lucruri pitesc şi noul Spring Box L’OCCITANE.

Fetelor, ce facem cu primăvara asta? Am intrat calendaristic în primăvară, chiar şi după rit vechi, curând intrăm şi astronomic, dar zilele frumoase se ascund de noi. Ar fi trebuit să fie momentul când întreaga natură renaşte, prindem viaţă, iar totul să fie o explozie de culori şi arome în jurul nostru. Sper ca Mama Natură să revină la normal cât mai curând, pentru că avem nevoie cu toţii de energia revigorantă a acestui anotimp.

Anticipând sezonul, L’OCCITANE s-a gândit să ne ofere zâmbete şi clipe de răsfăţ. Toate aromele şi culorile din Provence le regăsim în noul beauty box în ediţie limitată. Aşadar… Spring Box, bine ai venit! 😊 În el găsim unele dintre cele mai iubite produse ale brandului francez şi, foarte important pentru că vom călători tot mai des, este în versiune travel size. Spring Box L’OCCITANE se ocupă de îngrijirea pielii, a corpului şi a părului, dar ne răsfaţă şi cu parfum.

Noutatea acestei stagiuni este Terre de Lumière L’Eau, o apă de toaletă cu o aromă florală delicată şi echilibrată. În ea se regăseşte sentimentul discret al liniştii şi al păcii interioare, resimţit la prima oră a dimineţii din Provence. Este parfumul plin de veselie al răsăritului, momentul minunat când razele rozalii ale soarelui apar, rând pe rând, deasupra orizontului.

Notele luminoase ale apei de toaletă se întrepătrund uşor cu aroma florală, acordând fiecăreia timp pentru a se dezvălui pe deplin, la fel ca zorii dimineţii… Dezvoltată de un trio de parfumieri – Calice Becker, Shyamala Maisondieu şi Nadège Le Garlantezec -, gama Terre de Lumière L’Eau cuprinde: apă de toaletă, gel de duş blând, loţiune pentru înfrumuseţarea corpului, balsam radiant mâini şi săpun parfumat.

Aşa că, dacă vreţi să vă oferiţi un răsfăţ multisenzorial sau vreţi să faceţi un cadou înmiresmat cuiva drag, Spring Box L’OCCITANE  este un pont excelent. Cu siguranţă, persoana care va folosi produsele din beauty box va afişa un zâmbet larg, precum al soarelui care răsare primăvara în Provence.
Tip: Spring Box se poate cumpăra online, din magazinele dedicate L’OCCITANE sau din farmaciile Sensiblu selecţionate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.