Lola's Box

Nu ştiu de ce, dar, când se întâlnesc bloggerii de beauty, se lasă cu multă veselie şi muuulte cadouri. Şi acum, la Spring Beauty Event, a fost la fel: am râs copios, am discutat mult cu fetele cu care nu mă văzusem de anul trecut, am cunoscut fete noi, despre care auzisem cât sunt de drăguţe, dar nu mă întâlnisem cu ele. Şi mi-am încălcat dieta cu o clătită cu brânză de la Pancake and More… 😊

Bineînţeles că am fost provocate să spunem de ce ne-am apucat de blogging, fiecare având motivul ei pe care nu o să îl divulg. Când am început, mi-am acordat şase luni în care să fac ceva din blog şi să decid dacă îl păstrez sau nu – oricum, domeniul era plătit pe un an aşa că mă durea la bască.

După prima lună deja primeam invitaţii la evenimente. Nu o să uit niciodată că prima invitaţie a fost la un eveniment Boots şi eram aşa de fericită că eu, aia mică şi cu blog de o lună, am fost invitată acolo. Nu cunoşteam pe nimeni şi stăteam ca un copil părăsit într-un colţ. Ehe, astea sunt deja istorie… Acum, datorită blogului. mi-am făcut multe prietene şi printre bloggeri şi jurnaliste – Alina Anghel este una dintre ele -, şi printre PR-ii companiilor. Am devenit parte a unei găşti vesele, cu bune şi rele, cu supărări şi bosumflări, cu bucurii şi distracţii.

O să mă întrebaţi cum s-a făcut Spring Beauty Event? Ei bine, cinci fete au avut iniţiativa unei întâlniri de primăvară: Alina Anghel Blog, Oana Alexandru Beauty Blog, The Beauty Corner by Cristina Nae, Zâmbet Gratis Blog, Lory’s Blog. Şi au organizat totul, nu cred că le-a fost uşor pentru că au avut o mulţime de sponsori: YankeeLand, Flormar, Famous Luxury Perfumes, Malika Colors, Green Lab Cosmetics, PR Avenue (Bonilash şi Skinegal), Bioderma, Yves Rocher, ilmagazzino.ro, Adda Shop (Elemis şi Fragonard), Golden Rose, Domeniile Sâmbureşti, Yucca, Pellamar, Cadouri Dichisite, Aqua Carpatica, Paula’s Choice, PureShapes, Cupio, Inglot, Pupa, Ostara, One Day Butterfly Fashion Store, Infinite Love, 7th Heaven, Life Care, NOTE Cosmetis, Apidava, Ziaja, Escada, Triodeluxe Cosmetics, Cosmetic Plant, Beauty One (Label M), Rletters Design, Rimmel London, Gamarde, The Makeup Shop, Barza, Eveline Cosmetics, Visuel, Lensa, Rowe, Chocolissimo, Green Sugar, Charme d’Orient, L’Occitane şi Eduard Canura Fotograf.

Mai mult, lacul de unghii Spring Beauty a fost creat de Malika Colors special pentru Spring Beauty Event – asta ca să ştiţi de unde vine denumirea ojei. La final, după ore bune de distracţie, am plecat acasă asemenea unor furnicuţe: cu desagii superîncărcaţi, care cu maşina personală, care cu taxiul.

Ajunsă acasă, fiecare punguţă era o nouă surpriză. Bineînţeles, piticul meu m-a întrebat dacă este Crăciunul şi desfacem cadourile. După ce a văzut că sunt numai “chestii de fete”, s-a lăsat păgubaş rapid.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Spring Beauty Event

  1. Draga Anne, iti multumim pentru cuvintele frumoase si pentru ca ai fost alaturi de noi sambata 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.