Lola's Box

Toamna aceasta, Melkior a venit cu câteva noutăţi care ne pot fi utile pentru realizarea unui machiaj sau a unei manichiuri aşa cum ne place – de departe, piesa de rezistenţă mi se pare paleta Smokey Eyes.

La final de septembrie, atunci când a avut loc Cosmetics Beauty Hair, v-am dat prima dată de veste despre noua paletă Smokey Eyes lansată de Melkior. Şi cine nu îşi doreşte o asemenea paletă din moment ce machiajul smokey eyes poate fi purtat mereu în ciuda tendinţelor care se schimbă. Tot la început de toamnă am primit şi vestea că Melkior are în portofoliu BaseCoat 9in1 sau farduri de obraz irizate. Iar culorile mi se par foarte atractive. Te poţi juca cu ele după cum îţi spune ţi fantezia.

Smokey Eyes – privire sexy şi pătrunzătoare

Sunt două motive cât se poate de solide pentru care trebuie să încerci un makeup smokey eyes. Este, fără îndoială, unul dintr cele mai cerute machiaje, care pun în evidenţă ochii prin conturarea specială. În plus, atunci când este bine realizat, machiajul este sofisticat şi stilat – şi este uşor de realizat cu paleta Melkior care include, pe lângă culori şi accesorii, şi un tutorial. Cu care, dacă îl urmezi pas cu pas, nu ai cum să dai greş. Paleta cuprinde: Black Eyeliner, nuanţe de fard Chocolate, Black Velvet şi Diaphane, mascara Extra Volume.

Sclipiri irizate pentru obrajii tăi

A post shared by Lola’s Box (@lolasbox) on

Mai mult ca oricând, sezonul acesta se poartă obrajii accentuaţi, cu machiaj ce aduce în prim-plan pomeţii coloraţi şi strălucitori. Intense şi fine, pentru un aspect diafan al machiajului, nuanţele de fard de obraz – Coral Glace şi Rose Glace – sunt disponibile atât sub formă de cutie, cât şi ca rezervă. Blushul se aplică uniform, fără a păta, şi prezintă o textură catifelată şi mătăsoasă, fiind deplin compatibil cu pielea.

#howto… Stiliştii Melkior susţin că aplicarea este simplă şi uşoară – prin mişcări circulare, cu o pensulă pentru fard de obraz, în funcţie de forma feţei pentru a scoate în evidenţă pomeţii. Dacă vrei să obţii un efect de înălţare a pomeţilor, întinde blushul puţin in sus. Şi zâmbeşte la aplicarea fardului – pomeţii se evidenţiază şi ştii unde trebuie să aplici blush.

«Nouă pentru unul» şi «unul pentru nouă»

Când este vorba de îngrijirea unghiilor, ne dorim întărire, albire şi iluminare. La acestea mai adăugăm… Multe altele. 😊 Când tragem linie, sunt vreo nouă dorinţe pe care le pretindem de la BaseCoat. Iar utilizarea lui în manichiură creşte aderenţa lacului de unghii şi îi prelungeşte rezistenţa. VaseCoat 9in1 este disponibil în variante de 4,5 ml şi de 15 ml, în sticluţe ergonomic, cu sistem de autocurăţare a recipientului, capac antialunecare şi pensulă lată pentru aplicare rapidă.

Cele nouă proprietăţi ale acestui BaseCoat se datorează ingredientelor din compoziţie:

  • cheratină, arginină şi ulei de arbore de ceai – au rolul de a accelera creşterea unghiei;
  • vitamina E – rol antioxidant;
  • vitaminele C şi B5 – plus de sănătate;
  • ulei de migdale – netezire;
  • acid hialuronic – revitalizarea unghiilor.

Şi acum surpriza pe care cred că aţi intuit-o din titlu. 😊 Am şi un concurs, iar premiul este o paletă Smokey Eyes. Pentru înscrierea în concurs, regulile sunt:

  1. să urmăriţi Lola’s Box şi pe Instagram;
  2. să postaţi (în comentariile de pe pagina Facebook Lola’s Box) un selfie cu machiajul vostru preferat, însoţit de hashtagul #LolaJustSmokeIt.

Concursul începe astăzi, 20 octombrie, şi se încheie miercuri, 25 octombrie, la ora 24.00. Ca de obicei, câştigătorul îl va desemna random.org. SUCCES!

LATER EDIT: Vă mulţumesc tuturor pentru participare! La final, random.org a decis cui îi revine premiul. Iar fericita câştigătoare este cea care a avut numărul 21 (rezulatul tragerii la sorţi este aici). O rog pe câştigătoare să-mi lase un mesaj privat pe pagina de Facebook cu datele complete (nume, adresă poştală şi telefon de contact) pentru a-i putea trimite premiul.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.