Lola's Box

Pentru abonamentul Pick N Dazzle din acest an, filosofia mea este simplă: încearcă tot ce e nou şi de care ai nevoie. Aşa că am ales din nou branduri sud-coreene de îngrijire a tenului.

Pentru că am fost încântată de rezultatele oferite de *Correct & Cover – Acne Probiotic, nu am stat deloc pe gânduri când am compus cutia din februarie şi am ales din nou produsul. Şi am zis că este cazul să dau o şansă întregii game BeMe, pentru că vin zilele călduroase şi ceva îmi spune că aerul nu va fi cel mai curat de pe Terra, aşa că sunt şanse ca acneea mea să-şi mai fac de cap.

Nu ştiu ce faceţi voi prin week-end, dar măcar una din zile mi-o rezerv pentru mine, cu clasicul meu ritual de îngrijire: o baie bună, scrub, creme de corp şi măşti de faţă. Aşa că mi-am comandat şi multe măşti – cam cât să-mi ajungă pentru o lună întreagă. Aşadar…

Tratament probiotic antiacnee BeMe

Despre corector v-am vorbit data trecută. Întreaga gamă este ideală pentru îngrijirea tenului “lovit” de acnee. Gelul asigură curăţare blândă şi profundă a tenului, celulele respiră mai bine şi au parte de oxigenul necesar vindecării. Ca ingredient activ, gelul are microalge care favorizează circulaţia sângelui şi hidratarea pielii, cu efect antiinflamator. Se poate folosi zilnic, în special pe tenul gras şi predispus la acnee. Pasul doi a fost să aplic crema hidratantă, cu ingrediente are atrag, blochează şi susţin nivelul optim de umiditate în piele. Se poate folosi în fiecare zi, iar efectele se văd rapid – procesele inflamatorii sunt reduse rapid, iar porii sunt micşoraţi. Un secret este tehnologia Smart Target, care încapsulează acidul silicic, astfel încât să nu stea pe suprafaţa pielii, ci să fie direcţionat direct în pori – se livrează mai mult acid silicic în pori, iar problema acneei este rezolvată mai eficient.

Cougar Beauty, gel de albire cu cărbune activ

Utilizare uşoară, fără urme de murdărie şi cu rezultate vizibile imediat în ceea ce priveşte culoarea danturii. Aşa se poate caracteriza gelul de albire Cougar Beauty cu cărbune activ. Spre deosebire de produsele tradiţionale pe bază de cărbune, formula de gel face mai uşoară folosirea produsului şi, foarte important, nu lasă urme. Cu fiecare utilizare vei observa o albire a dinţilor, iar respiraţia este împrospătată datorită îndepărtării plăcii bacterie.

L’Action, plasturi cu cărbune împotriva punctelor negre

Ce faci când stai de vorbă cu o persoană? Simplu: îi priveşti chipul. Este motivul pentru care, în mod inconştient, ne place să acordăm o atenţie mai mare îngrijirii tenului. Pentru punctele negre de pe nas vă recomand plasturii L’Action cu cărbune. Utilizarea este simplă: se umezeşte pielea de pe nas, se aplică plasturele şi se lasă până la uscarea completă (veţi observa că plasturele devine mai tare). La extragerea plasturelui de pe nas veţi observa punctele negre lipite, iar pielea va fi mai curată. Plasturii L’Action mizează pe o combinaţie de cărbune (cu proprietăţi de absorbţie), rassoul (curăţă şi purifică) şi extract de frunze de hamamelis (astringent) şi de alun (exfoliază porii). Eu folosesc acest gen de plasturi de foarte mulţi ani şi consider că este una dintre cele mai bune eficiente invenţii împotriva punctelor negre.

Holika Holika, măşti cu ceai verde, castravete şi perle

Trei măşti tip serveţel potrivite pentru îngrijirea tenului:

  • Tea Tree Juicy Mask Sheet ajută pielea să lupte împotriva petelor şi problemelor, lăsând-o curată şi purificată. Extractul de ceai este util în tratarea acneei, cu un parfum similar cu nucşoara. Vitaminele A, C, D şi mineralele din extract lasă pielea clară şi luminoasă. Potrivită pentru persoanele cu piele predispusă la pete şi acnee.
  • Pure Essence Mask Sheet Cucumber este răcoritoare, reduce inflamaţiile şi calmează pielea sensibilă. Bogata în substanţa hidratantă – extract de castravete -, masca subţire creşte elasticitatea pielii, repară cicatricile mici şi previne apariţia ridurilor.
  • Pure Essence Mask Sheet Pearl accelerează refacerea celulelor, ajutând pielea să lupte contra imperfecţiunilor şi a semnelor postacnee. Are şi efect de lifting, regenerează şi hidratează intensiv pielea, reduce roşeaţa. Extractul de perle luminează tenul, mierea hrăneşte pielea, iar acidul hialuronic conferă hidratare.

Missha, A’Pieu, Skinmiso, L’Action – măşti, măşti şi iar măşti

Parcă v-am spus că de data aceasta am abuzat de măşti în comanda Pick N Dazzle? Dacă nu v-am spus, vă spun acum. 😉 Că sunt de zi sau de noapte, că sunt simple sau combo, de aplicat sau tip şerveţel, am ales o varietate diversă – să fiu pregătită pentru orice eventualitate.

  1. Missha Pure Source Pocket Pack, Pearl – pachet de noapte (2-3 utilizări), perlat şi cu textură cremoasă, pentru strălucire şi hidratare, mizează pe extractul de perle care dă o strălucire suplimentară.
  2. A’Pieu Icing Sweet Bar Sheet Mask, Hanrabong – foarte uşoară, foaia de tencel (prima fibră din celuloză lemnoasă) livrează eficient ingredientele active în piele care devine mai luminoasă. Masca are o aromă delicioasă şi oferă răcorire incredibilă.
  3. Skinmiso Peel & Feel 2 Step Mask Pack – pachet de măşti cu diferite extracte (miere de Manuka, scoarţă de salcie, ceai verde şi hamamelis) care lasă porii fără cusur. Pasul 1: se foloseşte discheta de peeling pentru a extrage şi a elimina impurităţile şi celulele moarte. Pasul 2: se foloseşte masca pentru a furniza umiditate şi a hidrata pielea, îngrijind şi porii.
  4. Missha Pure Source Pocket Pack, Rice – conţine orez (oferă nutriţie şi lasă pielea netedă şi strălucitoare) şi gel de peeling hidratant (îngrijeşte pielea moale, exfoliază celulele moarte).
  5. L’Action Glow-Restoring Night Mask – îmbunătăţeşte uşor aspectul tenului. Conţine apă tonifiantă de flori de portocal, ulei de palmier brazilian şi morcov, renumite pentru proprietăţile regeneratoare, redarea strălucirii, luminozităţii tenului şi fixarea bronzului.

Concluzia? Când vrem să avem grijă de tenul nostru, variantele disponibile sunt dintre cele mai diverse. Dacă vreunul din produse vă face cu ochiul, ştiţi unde le găsiţi. Cum vi se par?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Îngrijirea tenului cu BeMe cât ai spune 3, 2, 1

  1. O cutie frumoasa cu produse interesante si minunate! Chiar imi doresc sa incerc aceste produse,mi s ar pogrivi pentru tenul meu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.