Lola's Box

Este toamnă în toată puterea cuvântului. Temperaturile continuă să scadă, soarele se ascunde tot mai mult de noi, aşa că este perioada în care trebuie să avem grijă şi mai multe de imunitate. Un sistem imunitar slăbit înseamnă un organism vulnerabil în faţa bolilor. Şi parcă nu vrem aşa ceva…

Când sistemul imunitar este puternic, atunci putem lupta cu orice fel de viruşi. În schimb, unul slăbit ne lasă vulnerabili în faţa schimbărilor sezoniere, cu viruşi care provoacă tuse şi răceală. Draga noastră imunitate este slăbită din cauza alimentaţiei săracă în nutrienţi, a stresului excesiv – ea va încerca să reziste la atacurile externe, dar nu va reuşi de fiecare dată.

Oboseala, infecţiile repetate, alergiile, aftele, răcelile şi gripa sunt semne că sistemul imunitar al corpului funcţionează incorect. De exemplu, un adult sănătos nu ar trebui să sufere mai mult de două răceli pe an. Aşadar, dacă te confrunţi în repetate rânduri cu orice tip de infecţie, ar trebui să începi să îţi întăreşti sistemul imunitar. Şi pentru că nu o dată am primit sfaturi bune şi inspirate de la Life Care, iată ce ar trebui să ai în kitul de imunitate cu produse naturale…

Ai grijă de alimentaţia ta!

O alimentaţie săracă în nutrienţi este principala cauză a unui metabolism slăbit. De aceea, trebuie să punem accentul pe produse diversificate, în ciuda faptului că anotimpul tomnatic îndeamnă la mâncăruri mai “grele”. Dar putem “devora” roadele generoase ale sezonului: pere, prune sau dovleac.

Dacă pare grea adaptarea la o astfel de alimentaţie, Life Care ne îmbie să creştem imunitatea: Life Impulse Vitamina C 1000mg cu eliberare prelungită contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, vitamina C contribuie la menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar şi la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, intervenind în oxidoreducere.

Pentru cine se confruntă des cu dureri de cap, Life Impulse ActiveSalicin poate fi de ajutor datorită acţiunii antiinflamatoare şi a proprietăţilor analgezice – combate durerile de cap, răceala şi gripa. Iar rutina zilnică poate include şi ceaiul Meal Balance de imunitate din plante şi fructe eco, care susţine sistemul digestiv şi mecanismele de eliminare a deşeurilor metabolice. Mai mult, contribuie la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului, căruia îi conferă prospeţime şi energie.

Gustări să fie, dar cu limită

Cui nu-i place un covrig cald? Sau mai mulţi… 😊 Sunt tentanţi, mai ales când sunt calzi. Însă gustările trebuie să aducă energie şi nutrienţi, nu calorii inutile. Aşa că ar fi de preferat un fruct sau un iaurt. Dacă te încântă bomboanele, Life Care aduce bomboane cu echinaceea BIO Kräuter, care ajută la stimularea sistemului imunitar, dar şi la calmarea tusei şi a durerilor de gât induse de gripă şi răceală. Iar bomboanele cu salvie Bio Kräuter ameliorează simptomele răcelii datorită proprietăţilor antibiotice, antiinflamatorii şi antivirale.

Meditează şi iar meditează

Studiile arată că meditaţia stimulează imunitatea. În plus, oamenii care meditează sunt mult mai fericiţi şi mai sănătoşi. Au fost efectuate numeroase studii care demonstrează că meditaţia reduce dramatic orice tip de boală. Aşadar, fă-ţi timp 10 minute în fiecare zi şi rămâi doar tu cu gândurile tale.

Nu ignora semnele de răceală

Chiar dacă pare o simplă răceală, este important să o tratezi la timp şi chiar să o previi. Siropul ECO cu miere împotriva tusei, cu fenicul şi cimbru Kräuter poate fi prietenul ideal în zilele de toamnă – şi nu numai -, fiind produs terapeutic pentru gât şi căile respiratorii. Combinaţia din miere fină din flori, cu ulei de fenicul şi cimbru are efect calmant şi este un ajutor natural în cazul afecţiunilor cauzate de tuse sau iritaţii. Cimbrul şi feniculul au multiple efecte benefice, imediate asupra gâtului şi asupra căilor respiratorii. Nu conţine aditivi, arome artificiale, coloranţi şi îndulcitori.

Dormi suficient. Pierderea orelor de somn a devenit o problemă majoră a multor oameni. Grijile, problemele, obiectivele şi responsabilităţile nu permit odihnirea suficientă a organismului pentru o nouă zi. Potrivit studiilor, cele mai importante ore de somn sunt cuprinse în intervalul 22.00-2.00. Aşa că timpul trebuie organizat astfel încât să ne băgăm în pat în jurul orei 22.00. Astfel întregul metabolism să lucreze la capacitate maximă.

Ca o concluzie… Aceste cinci sfaturi pot fi foarte utile pentru a ne putea bucura de toamnă cu zâmbetul pe buze. În plus, corpul ne va mulţumi.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Simplu şi eficient: CINCI metode pentru o imunitate mai bună

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.