Lola's Box

Chiar dacă vara este pe terminate – cel puţin calendaristic -, vacanţele continuă. Te simţi pregătită pentru o nouă evadare? Ai silueta pe care ţi-o doreşti? Da, ştiu, ating puncte sensibile, dar poţi avea un aliat pentru aceasta: Gerlinea şi noile sale surprize.

Dacă baţi Europa în lung şi-n lat, vei descoperi că Gerlinea este lider în managementul greutăţii corporale. Cu mai bine de două decenii de experienţă în domeniu, brandul francez propune un program eficient şi soluţii sănătoase pentru a ne ţine kilogramele sub control. Pare greu, dar nu imposibil. În plus, gama variată de produse este completată şi de o promoţie cu premii de 8.500 de lei. Parcă altfel te bucuri de vacanţă, nu?

Substitute de masă Gerlinea – dulci, sănătoase şi răcoritoare

Gerlinea shake hiperproteic

Deseori, în vacanţă avem un stil de viaţă în care uităm de mişcare, motiv pentru care silueta poate avea de suferit. Pentru aceasta, Gerlinea ne propune gusturi noi şi răcoritoare în gama de substitute de masă. Fructe Exotice şi Café Frappé sunt două arome din gama shake-urilor proteice gata de băut, iar batoanele de slăbit mizează pe cereale, caise şi ciocolată.

Produsele Gerlinea conţin 20% proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale şi pot înlocui o masă într-un mod echilibrat şi sănătos. Compoziţia este reglementată de legi europene, iar efectul lor se bucură de susţinerea Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA). Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, două mese pe zi pot fi înlocuite cu substitute de masă Gerlinea – soluţie şi pentru o dietă hipocalorică pe termen redus.

Batoane Gerlinea cu cereale, caise şi ciocolată

Batoane Gerlinéa de ciocolată cu cereale şi caise

Când este vorba de un regim hipocaloric, controlul eficient al greutăţii se poate face şi prin  înlocuirea zilnică a unei mese. Batoanele dietetice Gerlinea ne permit o gestionare eficientă a masei corporale, indiferent că vrem să menţinem greutatea, să slăbim sau să compensăm un exces. Dacă sunt şi răcoritoare, cu atât mai bine. 🙂 Caise delicioase în batoane crocante, pe pat de ciocolată cu lapte. Iar ca bonus, migdale. Cu numai 241 kcal, două batoane reprezintă echivalentul caloric al unei mese. Adaugi un iaurt natural, fără grăsimi, sau o băutură fără zahăr şi gata micul dejun. Preţ recomandat (format 3 mese): 19,60 lei.

Shake hiperproteic Gerlinea

Cremoase şi săţioase, noile shake-uri de la Gerlinea sunt soluţia ideală pentru a ne răcori atunci când soarele îşi face de cap. Varianta Fructe Exotice propune o combinaţie de mango şi ananas, în timp ce Café Frappé îţi aduce aroma specifică băuturii, dar fără cofeina de rigoare. Shake-urile sunt un înlocuitor de masă hipocaloric şi hiperproteic, pe care îl poţi lua şi pe plajă. Sau la serviciu, dacă ai terminat deja concediul. Sunt bogate în proteine – esenţiale pentru menţinerea masei musculare -, au 10 vitamine, nouă minerale şi doar 245 kcal. Preţ recomandat (format o masă): 11,40 lei.

Gerlinea - Câştigă o siluetă de selfieAcum, că ştii care sunt beneficiile pentru silueta ta, iată şi surpriza. Până la 18 septembrie, orice produs Gerlinea cumpărat îţi poate aduce o siluetă demnă de selfie şi zeci de premii. Înscrie numărul bonului sau al facturii pe site şi în aplicaţia de Facebook. Poate îţi surâde norocul. Mai ştii?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.