Lola's Box

Ai vrea să ieşi şi cu cel mic la restaurant, dar ştii că se va plictisi repede, astfel că timpul petrecut în afara casei nu va mai fi unul agreabil. Ar fi mai bine dacă respectiva locaţie ar avea şi loc de joacă? Ei bine… În Bucureşti îţi pot recomanda un asemenea loc: Şevis Restaurant.

Trebuie să recunosc că şi eu gândeam la fel atunci când vroiam să ies cu familia sau cu prietenii. Ce facem cu cel mic? Pentru că nu întotdeauna îl puteam lăsa la bunici sau erau situaţii când tocmai pentru copii era organizată ieşirea. Unii sunt foarte liniştiţi şi adoptă principiul “unde-i pui, acolo stau”. Nu şi Alex, care este stă liniştit preţ de… un pahar de suc. 🙂 Este curios nevoie mare, vrea să inspecteze locul şi mereu este cineva care trebuie să se sacrifice şi să fie paznicul lui.

Anne & Max @ Alex @ Şevis RestaurantSăptămâna trecută am avut plăcerea să descopăr un loc care este o adevărată binecuvântare pentru părinţi: Şevis Restaurant. Nu mă refer strict la aspectul culinar – deşi este şi acela un factor important când cel mic face nazuri privind alimentaţia -, ci la faptul că restaurantul are şi un spaţiu de joacă destinat copiilor. Cu alte cuvinte, cât timp “babacii” au şi ei parte de puţină relaxare, juniorii pot face cele place loc mai mult la vârsta copilăriei: să se joace în voie.

Aer curat şi mâncare sănătoasă

This slideshow requires JavaScript.

Este locul unde bună dispoziţia este la ea acasă, ba chiar şi numele localului a fost ales în urma unei întâmplări amuzante. Şevi, fiica patronului, a fost cea care a dat numele restaurantului, printre ai cărui clienţi s-au numărat şi mulţi originari din Moldova. Aceştia, încântaţi de loc, spuneau că este “vai, de vis”, doar că în limba lui Eminescu şi a lui Creangă suna “vai, şe vis”. Aşa că a rămas Şevis.

Distracţie să fie, dar ce faci dacă prichindelul vrea să mănânce şi el. În meniu găseşti şi preparate adaptate preferinţelor culinare ale copiilor, la capitolul carne se pune accent pe cea de vită, care înainte de preparare este ţinută în lapte pentru eliminarea toxinelor. De altfel, alimentaţia sănătoasă este unul din obiectivele pe care Şevis şi le propune să le ofere clienţilor, mai ales că restaurantul este afla chiar la intrarea în Parcul Copiilor. “Aer curat şi mâncare sănătoasă.”

This slideshow requires JavaScript.

Aş putea să vă mai spun multe despre cum este la Şevis, dar cred că cel mai bine este să vă convingeţi voi înşivă. Iar pentru aceasta, avem şi un mic concurs, al cărui premiu este un voucher în valoare de 50 de lei.

a Rafflecopter giveaway

În week-end, ca un preambul la Ziua Copilului, am fost din nou la Şevis, de data aceasta cu formulă completă a familiei. Am savurat preparate culinare cu specific turcesc, ne-am bucurat de câteva ore de linişte la aer curat, ne-am amuzat de frenezia celor mici atunci când au un loc de joacă unde nu sunt supravegheaţi continuu de părinţi. Ce să mai? A fost o duminică perfectă.

Alex @ Şevis Restaurant

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “ÎNCHEIAT/Şevis, restaurantul cu loc de joacă + CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.