Schimbarea anotimpului aduce cu sine şi modificări ale ritualului de îngrijire. Şi pentru corp, dar şi pentru ten. De acum mărim factorul de protecţie solară, exfoliem mai des pielea, iar creme mai dense le înlocuim cu unele mai fluide, care se absorb mai repede în piele. Aşa că, în rutina noastră de îngrijire a tenului, intră şi serumurile faciale.

Despre serumuri se poate spune că sunt adevărate elixire ale frumuseţii pentru orice tip de ten. Dar câte lucruri ştim, de fapt, despre aceste produse-minune? Pentru a fi mai obişnuite cu serumurile faciale şi cu beneficiile pe care le oferă, LifeCare ne-a pregătit două produse din gama Biotissima, dar şi câteva idei despre serumuri.

Ce sunt, de fapt, serumurile faciale?

Reprezintă un tip de produs fluid, cu absorbţie rapidă şi cu o concentraţie mare a unui ingredient activ specific, incluzând antioxidanţi – vitamina C sau E, acid glicolic, cofeină – şi furnizând pielii cel mai înalt nivel al beneficiilor acestora. De asemenea, majoritatea nu au în compoziţie ulei, ci conţin aproximativ 90% apă – astfel, nu lasă o peliculă grasă după aplicare.

Cum îl poţi include în rutina de îngrijire a tenului?

Serumurile faciale se folosesc după curăţarea tenului, înainte de a aplica orice cremă, fond de ten sau protecţie solară. Când vine vorba de îngrijirea pielii, întotdeauna se aplică mai întâi produsele fluide, apoi cele mai dense. Serumul se poate utiliza atât dimineaţa, cât şi seara înainte de culcare – pe timpul nopţii are gradul cel mai înalt de eficacitate, datorită abilităţii celulelor de a se reface în această perioadă a zilei. De asemenea, nu trebuie aplicată o cantitate mare – “un bob de mazăre” ar trebui să fie suficient pentru întreaga faţă.

Ingrediente eficiente dintr-un serum facial

Pentavitin este un ingredient 100% natural, fiind considerat un “magnet” al atragerii şi reţinerii umidităţii în piele. Secretul lui vine din faptul că are o structură identică de carbohidraţi cu cea a pielii umane. Conţinând grâu pur şi o proporţie specială a carbohidraţilor, este practic cel mai de durată hidratant al pielii existent la ora actuală! A fost premiat ca fiind cel mai inovator ingredient, de către BSB Cosmetic Association si PCHI (expoziţia Personal Care and Home Care Ingredients) în 2012, doua organisme de talie mondială în domeniu. Biotissima Face Serum cu Pentavitin asigură o hidratare imediată şi în profunzime a pielii, generând un rezervor de hidratare pentru ten, ce durează până la 72 de ore. După o singură aplicare, pielea devine mai fermă şi catifelată, pregătită pentru combaterea oricărui factor extern.

Neodermyl reprezintă o nouă sursă de bioenergie care fortifică pielea, oferind rezultate echivalente cu injectarea de colagen, având totodată un efect de durată. Biotissima Lifting Serum cu Neodermyl reprezintă echivalentul neinjectabil al colagenului şi elastinei, Neodermyl fiind premiat cu “Gold winner” pentru cel mai bun ingredient, premiu acordat în 2013 de către In-Cosmetic, cea mai mare platformă la nivel mondial pentru ingrediente dedicate îngrijirii personale. Practic, Neodermyl ajută tenului prin stimularea naturală a creşterii producţiei de colagen a celulelor.

Aşadar, este timpul să adaptăm tot mai mult rutina de îngrijire a tenului, iar ritualurile noastre de frumuseţe să includă sermurile faciale pentru rezultate excelente.

Facebook Comments

2 thoughts on “Ritualuri de îngrijire cu serumuri faciale”

  1. Cred că după o anumita varstă, serum-ul e binevenit. Eu fac în asa fel incat sa-mi achiziționez mereu unul bun când vad ca se termină.

  2. Multumim pentru recomandare! Chiar imi doresc sa incerc aceste seruri,am auzit numai lucruri bune despre aceste produse!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.