Lola's Box

Muşeţelul este recunosc pentru calităţile sale curative, indiferent că este folosit sub formă de infuzie sau ca ingredient al diverselor preparate. Şi a trecut mai bine de o jumătate de secol de când Yves Rocher şi-a imaginat o gamă de frumuseţe îmbogăţită cu extract de muşeţel.

Protecţie şi catifelare. Sunt doar două dintre beneficiile pe care muşeţelul le oferă atunci când este folosit în ritualurile de îngrijire a pielii. Cultivată pe câmpurile bio din La Gacilly, în Franţa, planta ajunge în laboratoarele Yves Rocher şi se transformă în cea mai nouă gamă pentru îngrijirea tenului sensibil: Sensitive Camomille. Cu tot ce are el mai bun, muşeţelul redă confortul tenului, reduce sensibilitatea cutanată şi stimulează mecanismele de protecţie şi reparare ale pielii.

Gama se distinge printr-un duo de ingrediente active 100% de origine vegetală, extrase din muşeţel sălbatic, hidrolat şi oleat. Acestea reprezintă esenţa formulelor extrem de naturale şi senzoriale, pentru o eficacitate inovatoare asupra tenul sensibil. Hidrolatul reduce sensibilitatea tenului cu 28%, iar oleatul stimulează capacităţile de protecţie ale tenului cu 25% şi de reparare cu 30%. Mai mult, gama nu conţine silicon, alcool, parfum sau ulei mineral, iar peste 97% din ingrediente sunt naturale.

Primul pas în ritual este curăţarea tenului şi se poate începe cu crema demachiantă, care curăţă uşor, fără a usca pielea, şi elimină eficient machiajul. Se poate aplica pe ten, ochi şi buze, după care se masează uşor, iar la final se clăteşte. Dacă machiajul este unul waterproof, mai potrivit este uleiul demachiant, fără finisaj gras, care calmează şi hrăneşte tenul. La aplicare se pot folosi şi câteva picături de apă pentru a emulsiona, iar la final se clăteşte. A treia variantă pentru curăţarea tenului este apa micelară, care se poate aplica cu ajutorul unei dischete şi care îndepărtează machiajul şi impurităţile într-o singură mişcare.

Odată încheiată curăţarea, tenul are nevoie şi de un produs de îngrijire, care trebuie ales în funcţie de tipul de piele al fiecăreia dintre noi. Balsamul nutritiv hrăneşte în profunzime şi hidratează, calmând orice senzaţie de disconfort. Cu o textură foarte bogată şi fondantă, balsamul conferă şi un finisaj discret, aproape imperceptibil, prin care tenul nostru se simte mai confortabil.

Dacă ai un ten normal, nu îi trebuie decât confort şi hidratare. Prin urmare, poţi apela cu încredere la crema cu efect calmant, care oferă imediat hidratare şi calmare a senzaţiilor de disconfort şi roşeaţă ale tenului. După o lună de utilizare, cu aplicare dimineaţa şi seara pe ten şi gât, pielea va fi mai puternică şi mai sensibil mai puţin reactivă. Crema are un miros natural şi reconfortant de muşeţel, iar textura este una uşoară ce pătrunde rapid în piele.

Când tenul este roşiatic, are nevoie de uniformizare, aşa nimic nu este mai potrivit decât crema corectoare, de o culoare verde ce are darul de a reduce aspectul de “rac fiert”. Tot ea şi hidratează tenul. Într-o lună de utilizare se poate observa o consolidare a barierei cutanate, iar pielea este mai puţin sensibilă. Se poate aplica dimineaţa ca produs singular pe tot tenul, dar şi local pe zonele unde roşeaţa îşi face de cap.

Sensitive Camomille este încă un capitol din filosofia Yves Rocher, #ActBeautiful. Pentru că, nu-i aşa, #PutereaTenuluiSensibil ţine de modul în care ştim să ne îngrijim. 😉

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Sensitive Camomille, ritualul Yves Rocher cu muşeţel

  1. Imi doresc foarte mult sa incerc aceste produse! Am un ten sensibil si sigur produse minunate! Multumim frumos pentru articol si prezentarea frumoasa! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.