Lola's Box

Pentru că tot mai sunt copiii în vacanţă, vă fac o recomandare unde să-i duceţi pentru o experienţă foarte interesantă: Dino Parc Râşnov. Mai ales că parcul tematic şi-a dublat suprafaţa şi are şi un nou exponat: cel mai mare dinozaur descoperit până acum pe Terra.

Pe numele său de scenă Seismosaurus, dinozaurul măsoară nu mai puţin de 45 de metri şi este cel mai mare care a fost găsit vreodată în lume. Este noutatea acestei primăveri în familia de dinozauri ce-şi face veacul la Dino Parc Râşnov. Dar, dacă exemplarele originale creau spaimă în rândul oamenilor ce trăiau acum milioane de ani, acestea sunt prietenoase şi oferă multe poveşti atât celor mici, cât şi adulţilor.

O altă noutate este zona dedicată dinozaurilor şi mamiferelor preistorice care au trăit pe teritoriul ţării noastre, mai exact în regiunea Haţegului. Cu acestea, totalul dino-prietenilor din Dino Parc Râşnov ajunge la 100 de exponate. Toate sunt reproduse în mărime naturală şi sunt atestate ştiinţific.

Micuţii plin de curaj pot experimenta şi alte atracţii ale parcului din Râşnov: trasee de aventură, cu căţărare, tiroliene, ateliere de pictură, cinematograf 360o în care se pot vedea filme tematice în format interactiv. Sau poate sunt mai atractive peştera special amenajată cu fosile de dinozaur, corabia cu traseu interactiv, camera senzorială cu sunete de dinozauri şi mamifere preistorice ori cinematograful 9D.

This slideshow requires JavaScript.

Trebuie să ne credeţi pe cuvânt că experienţa merită bifată. Noi avem deja două vizite la Dino Parc Râşnov şi ambele au fost în acest an. Acum, când am fost să-l salutăm pe Seismosaurus la final de aprilie, vremea ne-a pus la grea încercare, cu vânt ce ne-a împiedicat să parcurgem traseele de aventură sau să ne dăm cu tiroliana. Culmea este că era mai cald în februarie, în vacanţa de iarnă. 😉 Aşa că ne-am propus să revenim la vară, pentru că avem o datorie la jupân Alex: vrea să-şi demonstreze calităţile de căţărător şi de stăpân la tirolienei.

Aşadar, pontul vi l-am oferit, rămâne să vă faceţi planurile de călătorie în lumea dinozaurilor. Şi ca să vă fie mai uşor, să ştiţi că biletele de intrare le puteţi comanda online.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Cel mai cel dinozaur: Seismosaurus te aşteaptă la Dino Parc Râşnov

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.