Lola's Box

Fiecare dintre noi a trecut, mai mult sau mai puţin, prin perioade în care somnul nu era cel mai bun prieten al nostru. Dacă şi tu te confrunţi cu această problemă, din cauza căldurii, a problemelor care te macină sau pur şi simplu este o stare de moment, poţi încerca Sedivitax.

Cu un simplu supliment alimentar, calitatea vieţii fiecărui om se poate schimba radical. Pentru o companie ca Albioca, liderul suplimentelor naturale în Italia, viziunea este menţinerea unui echilibru între sănătatea omului şi cea a naturii. Pentru aceasta, produsele sale sunt obţinute din materii prime de calitate, provenite din culturi eco. Iar filosofia producătorului italian se bazează pe natură, inovaţie, optimism şi cercetarea calităţii.

Sedivitax, tulburări de somnNu face excepţie nici Sedivitax, linie de produse ce împărtăşeşte aceleaşi valori. Stresul este cel mai mare duşman al unui somn liniştitor, astfel că, atunci când ne odihnim, putem primi un ajutor de nădejde din partea gamei Sedivitax. Bazate pe ingredientele naturale precum floarea-pasiunii, valeriană, mac californian şi roiniţă, produsele au o acţiune dublă – atât asupra calităţii somnului nocturn, cât şi asupra stării de spirit din timpul zilei. Poate părea ciudat, dar acţiunea dublă este esenţială pentru starea de linişte necesară somnului fiziologic.

Condiţiile de stres sunt create de numeroşi factori care se află în strânsă conexiune cu activităţile cotidiene. Vara, pe fondul temperaturilor ridicate şi al disconfortului termic, tulburările de somn sunt şi mai frecvente. Schimbarea mediului şi/sau a rutinei zilnice în vacanţe sunt şi ele cauze des întâlnite atunci când vine vorba de insomnie.

Sedivitax, tulburări de somnŞi totuşi, nu depinde decât de noi pentru ca starea să se îmbunătăţească. Comportamentul din timpul zilei este foarte importante pentru a favoriza un somn cu adevărat de refacere. Pentru a îmbunătăţi calitatea somnului, înainte de culcare se poate face un set de exerciţii fizice – yoga, gimnastică de relaxare, o uşoară alergare pentru destindere şi eliminarea stresului fizic acumulat peste zi – împreună cu administrarea Sedivitax. Care gamă o găsiţi în farmacii şi se eliberează fără prescripţie medicală. Dar, dacă o folosiţi, cel mai bine este să şi citiţi prospectul înainte.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Sedivitax, somn uşor cu ingrediente naturale

  1. Sincer, sunt atat de multe “naturale” incat nu as sti ce sa aleg, pentru ca pe mine, de fapt efectul ma intereseaza.
    Da, am perioade in care nu dorm bine chiar din cauza oboselii, ori ma trezesc adesea si nu reusesc sa mai adorm 🙁

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.