Lola's Box

Pentru cine nu ştia deja, cătina este unul din fructele de pădure care are numeroase beneficii pentru sănătate, indiferent de ce parte a corpului vorbim. O cură cu acest fruct-minune conferă o doză consistentă de energie, aceasta fiind şi motivul pentru care gama Schauma Cătină revitalizează părul lipsit de viaţă.

Dacă te numeri printre persoanele “mândre” posesoare ale unui păr tern, lipsit de viaţă, atunci a venit momentul ca această situaţie să se schimbe radical. Magia stă în noua gamă Schauma Cătină, care oferă până la 100% vitalitate datorită extractului natural din fructul de cătină. Lipsa de vitalitate a podoabei capilare este cauzată de factori agresivi precum soarele, vântul, apa, poluarea – în fapt, radicalii liberi prezenţi peste tot.

Schauma Cătină, şampon revitalizant & cătină

Cătina este o adevărată vedetă în rândul ingredientelor naturale cu beneficii importante pentru sănătate şi una dintre minunatele daruri ale naturii. Fructele de cătină sunt foarte bogate în vitamina C (360-2500 mg/100 de grame de fruct). Practic, fructele de culoare portocalie asigură de patru până la 100 de ori mai mult decât oricare alt fruct sau legumă. În plus, cătina conţine peste 60 de antioxidanţi puternici care ajută corpul să lupte împotriva acţiunii radicalilor liberi care pot deteriora şi chiar distruge structura celulară, inclusiv cea a părului.

Noua gamă de îngrijire a părului Schauma Cătină oferă 100% vitalitate datorită extractului natural din fructe de cătină. Antioxidanţii şi vitamina C energizează şi regenerează părul lipsit de viaţă, de la rădăcini până la vârfuri, protejându-l împotriva acţiunii radicalilor liberi. Formula Schauma Cătină revitalizează şi fortifică părul stresat, ajutându-l să-şi recapete sănătatea, puterea şi elasticitatea naturală. Părul devine suplu, uşor de pieptănat, cu un aspect sănătos, vizibil îngrijit şi plin de strălucire.

Schauma Catină, gamă completă

Noua gamă Schauma Cătină este formată din:

  • şampon Schauma Cătină (400 ml, 11,49 lei / 250 ml, 8,89 lei);
  • balsam Schauma Cătină (200 ml, 8,89 lei);
  • balsam-spray fără clătire Schauma Cătină (200 ml, 11,49 lei).

Şi pentru că vă pot da un sfat, încercaţi să vă faceţi o mică provizie de cătină spre sfârşitul verii. Găsiţi în pieţe sau la munte, dacă mergeţi în drumeţii. Face adevărate minuni pentru sănătatea voastră.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.