Lola's Box

Fiecare femeie îşi doreşte un corp fără nici un fel de semne, doar că celulita este o problemă cvasiprezentă, aşa că nu avem altceva de făcut decât să ne găsim aliaţii potriviţi împotriva aspectului de “coajă de portocală”. Cosmetic Plant ne oferă nu unul, nu doi, ci şase aliaţi sub forma unei game anticelulită.

Celulita este o problemă prezentă la opt din zece femei şi nu ţine exclusiv de masa corporală. Ea apare în urma acumulării de grăsimi, glicogen, apă şi sare sub ţesutul cutanat – depozitele nu sunt uniforme, motiv pentru care pielea noastră capătă acel aspect neplăcut de “coajă de portocală”. Viaţa sedentară, dieta bogată în calorii sau consumul excesiv de sare sunt factorii externi care pot duce la apariţia celulitei, după cum există şi factori interni – predispoziţie genetică, modificări hormonale, vârsta.

Complicat, nu-i aşa? 🙂 Şi totuşi, răbdare şi puţin efort, situaţia se poate schimba în bine. Pentru a îmbunătăţi aspectul “cojii de portocală”, masajul este cea mai la îndemână soluţie, iar Cosmetic Plant ne oferă şase produse noi – sub formă de creme, gel sau ulei -, adaptate în funcţie de nevoile fiecărei femei. Iar ingredientele active din noua gamă sunt recunoscute pentru efectul lor anticelulitic.

Cremă anticelulită termoactivă Cosmetic Plant, cu extract de ardei iute şi Cafeisilan C2

Cosmetic Plant, cremă anticelulită termoactivăIdeală pentru masaj, cu acţiune intensivă anticelulită, datorită prezenţei Cafeisilanului şi extractului de ardei iute, crema poate produce o uşoară încălzire a pielii, asigurând penetrarea principiilor active în tegument şi accelerând astfel reducerea ţesutului adipos. Stimulează microcirculaţia în zonele afectate de celulită, asigurând eliminarea grăsimilor.
Utilizare: Aplicaţi crema zilnic, dimineaţa şi seara, pe suprafeţele afectate de celulită, prin masaj uşor până la absorbţia completă. În cazul în care apar efecte neplăcute, opriţi folosirea acesteia.

Cremă anticelulită forte Cosmetic Plant, cu extract de cafea verde

Cosmetic Plant, cremă anticelulită fortePrincipiile active existente în boabele de cafea sunt cafeina şi acidul clorogenic. Cafeina induce lipoliza în adipocite, activează microcirculaţia şi facilitează detoxifierea, iar acidul clorogenic este antioxidant şi protector împotriva radicalilor liberi. Extractele de iederă, origanum, gălbenele şi seminţe de castan au proprietăţi antiinflamatoare şi drenante. Prin componentele active prezente în cremă, depozitele adipoase sunt reduse, iar aspectul de “coajă de portocală” atenuat.
Utilizare: Se aplică zilnic, dimineaţa şi seara, pe şolduri, fese, coapse şi abdomen, masându-se cu mişcări circulare până la absorbţia completă.

Cremă anticelulită bioactivă Cosmetic Plant, cu extract de alge marine

Cosmetic Plant, cremă anticelulită bioactivăIdeală în orice tip de celulită prezentă pe orice zonă a corpului, crema are la bază un extract de alge marine în combinaţie cu extractele vegetale din iederă, castan, gălbenele şi origanum, recunoscute pentru efectele lor anticelulitice. Prin masajul cu această cremă, special formulată pentru a crea sinergie între hidratare şi efect anticelulitic, se stimulează microcirculaţia, se previne acumularea de ţesut adipos, se îndepărtează neregularităţile şi edemele, iar pielea îşi recapată fermitatea şi elasticitatea.
Utilizare: Aplicaţi crema de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe suprafeţele afectate de celulită, prin masaj uşor până la absorbţia completă.

Cremă anticelulită supleţe & fermitate Cosmetic Plant, cu cafeină şi ceai verde

Cosmetic Plant, cremă anticelulită supleţe şi fermitateCombinaţia de cafeină şi extract de ceai verde conferă preparatului proprietăţi de diminuare a depozitelor adipoase, de scădere în centimetri şi caracteristici anti-aging prin protejarea matricei extracelulare de distrugerea enzimatică, pielea recăpătându-şi astfel aspectul neted şi ferm. Testele in vivo arată, după 4 săptămâni de utilizare, o scădere cu până la 2 cm a circumferinţei coapsei.
Utilizare: Se aplică zilnic, dimineaţa şi seara, pe zonele afectate de celulită (fese, coapse, abdomen, şolduri, etc.) prin masaj uşor până la absorbţia completă.

Gel anticelulită intensiv remodelant Cosmetic Plant, cu extract de alge marine

Cosmetic Plant, gel anticelulită intensiv remodelantCu o formulă concentrată, gelul se absoarbe rapid şi pătrunde adânc în piele până la depozitele adipoase. Datorită extractului de alge marine, procesele de termogeneză în adipocite sunt activate, grăsimile arse, iar silueta este subţiată şi remodelată. Conform testelor, gelul reduce cu 1,3 cm circumferinţa şoldurilor, creşte fermitatea pielii cu 28,9% şi reduce celulita cu 19%.
Utilizare: Aplicaţi gelul de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe suprafeţele afectate de celulită prin masaj uşor până la absorbţia completă.

Ulei anticelulită termoactiv Cosmetic Plant, cu extract de ardei iute

Cosmetic Plant, ulei anticelulită termoactivConceput special pentru masajul anticelulitic, uleiul poate produce o uşoară încălzire a pielii datorită extractului de ardei iute. Stimulează microcirculaţia în zonele afectate de celulită, asigurând eliminarea grăsimilor din adipocite. Prezent în formulă, uleiul de măsline hidratează şi catifelează pielea.
Utilizare: Aplicaţi uleiul zilnic, dimineaţa şi seara, pe suprafeţele afectate de celulită prin masaj până la absorbţia completă. Poate fi folosit în combinaţie cu crema anticelulită termoactivă, dar nu în acelaşi timp.

Pe lângă cele şase produse pe care ni le oferă, Cosmetic Plant ne mai oferă câteva sfaturi în lupta anticelulită: hidratare corespunzătoare, alimentaţie sănătoasă, implicare în activităţi sportive. Şi să dăm dovadă de răbdare, pentru că rezultatele masajului anticelulitic nu apar peste noapte – cel mai devreme după patru săptămâni.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Şase noi aliaţi Cosmetic Plant împotriva celulitei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.