Asemenea vânturilor ce vin cele patru zări ale Globului, Yves Rocher a strâns arome care mai de care mai fascinante şi a creat şase parfumuri ce sunt reunite în La Collection Parfums. Şi pentru ca evadarea din cotidian să fie completă la lansare, fiecare parfum a fost însoţit de o rochie spectaculoasă semnată M.Marquise.

Fiecare dintre noi are o legătură unică cu natura, iar aceasta a fost filosofia care a stat la baza mesajului “Parfumul meu, povestea mea”. Aşa cum Yves Rocher ne-a obişnuit, parfumurile La Collection sunt 100% vegane, iar cel puţin 87% din ingrediente sunt de origine naturală, provenite din sectoare sustenabile şi controlate. Şi pentru că fiecare parfum al colecţiei reprezintă un moment de evadare din cotidian, şi noi le-am descoperit într-un decor de poveste, departe de tumultul Bucureştilor. Este suficient să miroşi fiecare apă de parfum pentru ca gândul să-ţi poarte paşii spre oranjerii nesfârşite, spre plaje scăldate de soare sau spre liniştea grădinilor orientale.

Yves Rocher vede natura ca fiind o sursă infinită de inspiraţie. Este punctul de pornire în crearea parfumurilor, crezând într-o parfumerie expresivă şi accesibilă. De aceea, se caută naturalul şi calitatea, se explorează responsabilitatea şi competenţa franceză. Cele şase ape de parfum lansate acum în La Collection Parfums – alte trei vor urma în 2020 – au fost produse şi îmbuteliate local la fabrica Yves Rocher din Bretania.

Cele şase parfumuri lansate acum sunt potrivite deopotrivă femeilor şi bărbaţilor:

  • Matin Blanc – parfum floral. Poartă semnătura lui Fabrice Pellegrin. Florile de portocal, neroli şi bergamota sunt notele pe care le regăsim în acest parfum.
  • Plein Soleil – parfum oriental. A fost creat de Fabrice Pellegrin, iar în compoziţia lui găsim note de tuberoze din India, cardamon din Guatemala, lemn de santal din Australia şi ylang-ylang.

  • Sel d’Azur – parfum lemnos, aromat. “Nasul” lui a fost Marie Salamagne, care a utilizat note de grapefruit, cedru roşu şi vetiver din Haiti.
  • Garden Party – parfum floral. Marie Salamgne semnează şi acest parfum, care aduce note de trandafir de Damasc şi mentă.

  • Tropicale Tentation – parfum floral. Amandine Clerc-Marie a semnat acest parfum, pentru care a apelat la note de osmanthus de China şi portocală amară.
  • Cuir de Nuit – parfum oriental. Al doilea parfum creat de Amandine Clerc-Marie, de data aceasta fiind preferate notele de vanilie de Tahiti, cacao, cafea şi piper roz.

2020 ne va aduce alte trei parfumuri La Collection:

  • Autour de Minuit – tip: chypre floral; creator: Amandine Cler-Marie; note: iris, mandarină de Italia, patchouli, vetiver de Haiti;
  • Nouveau Genre – tip: oriental lemnos; creator: Marie Salamagne; note: boabe de tonka, patchouli;
  • Sable Fauve – tip: oriental; creator: Marie Salamagne; note: boabe de tonka, benzoin, labdanum.

La Collection este disponibilă în magazinele Yves Rocher, precum şi online. Aţi văzut parfumurile, le-aţi testat, cum vi se par?

Şase rochii M.Marquise pentru şase parfumuri de poveste

Pentru a dramatiza efectul parfumurilor asupra simţurilor şi fanteziei noastre, designerul M.Marquise a creat şase rochii spectaculoase, cu elemente decorative din flori şi plante naturale. Ingredientele fiecărui parfum au fost cuprinse în modelul unei rochii şi, pentru scurt timp, au devenit detaliile extrem de fine ale unor creaţii unice. Astfel, imersiunea în povestea preferată s-a transformat într-o experienţă captivantă şi la nivel vizual, nu doar olfactiv. Iar cele şase rochii ne-au fost alături în decorul chic şi natural de la The Wedding House.

DE REŢINUT!!! În cele din urmă, pentru a limita impactul asupra mediului, Yves Rocher adoptă o abordare responsabilă în proiectarea parfumurilor sale: capacul este fabricat din plastic reciclat, iar flaconul ţi ambalajul sunt complet reciclabile.

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.