Lola's Box

Într-un mariaj, aniversarea a 25 de ani de la cununie este marcată de așa-numita nuntă de argint. Ei bine, 2022 se poate spune că este anul în care SABON marchează acest moment: primul sfert de secol de activitate.

Aniversarea înseamnă și un moment de reflecție pentru brand: privește cu mândrie la tot ce a realizat în acești 25 de ani, împărtășește spiritul și originile sale, dar se uită și spre oportunitățile și inovațiile din viitor.

Originile: de la magia unei oaze la magia unei clipe

Ce este o oază? Este locul acela magic în care există chiar și imposibilul. Este locul unde apa dă viață pustiului și unde florile prind viață în cel mai neașteptat cadru. Tot o oază a fost locul în care au prins viață și inspirația spirituală și identitatea SABON.

Fiecare oază este un loc de magie, iar în cazul SABON este însăși inima conceptului. Cu alte cuvinte, este o invitație să ne bucurăm de miracolele fabuloase ale naturii și să ne reconectăm cu un sentiment profund de uimire și încântare. Asemenea unei oaze, SABON este o răspântie pentru diverse origini, care se întâlnesc într-un amestec eclectic, dar armonios. Deopotrivă eclectice și neconvenționale, creațiile sale rezultă dintr-o fuziune neașteptată de idei, obiecte, texturi, arome și ingrediente benefice, în care fiecare detaliu spune o poveste. Una care te poartă prin experiențe multisenzoriale pline de uimire și exuberanță.

Filosofia SABON consideră că bucuria se găsește în lucrurile mărunte, în micile momente de zi cu zi. Iar lumea sa este fermecată, cu povești mereu împletite să fie descoperite pe neașteptate, cu surprize care să te entuziasmeze, iar comorile mici să aibă darul de a te delecta. Indiferent că este vorba de luciul fin al unui săpun făcut manual, de un parfum delicat sau de un cadou prețios… Aspirația mărcii este: uimește, dezvăluie, răspândește bucurie pură în cotidian. 😊

Povestea: o cale către momente prețioase, trăite cu bucurie și uimire

1997, strada Shenkin din inima Tel Aviv. Primul magazin SABON își deschidea porțile, iar primii oaspeți pășeau în universul inspirat de oază. Pentru brand, ospitalitatea este considerată o artă de a trăi. Fiecare întâlnire dintre SABON și clienții săi este o călătorie pe cât de încântătoare, pe atât de surprinzătoare. Timpul dă impresia că stă locului pentru ca fiecare oaspete să experimenteze miracole, să-și trezească simțurile și să se bucurie de fiecare clipă.

Dacă te-ai gândit că numele brandului vine de la săpun, să știi că ai intuit foarte bine. Inspirat de termenul semitic pentru săpun, reflectă atât domeniul de activitate, cât și aplecarea spre concepte simple, autentice. La începuturi, marca vindea săpun solid realizat manufacturier, proaspăt produs la un atelier local și vândut la kilogram. Succesul de început a făcut ca SABON să se extindă și ca număr de magazine, dar și în ceea ce privește varietatea de produse. În prezent, portofoliul cuprinde produse pentru îngrijirea corpului, a feței, a părului, dar și produse pentru casă, toate cu texturi și parfumuri unice.

Încă de la început, SABON s-a angajat să folosească ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, inclusiv faimoasele săruri, nămol, alge și ape tămăduitoare de la Marea Moartă. Din compoziția produselor nu lipsesc nici comorile din regiunea mediteraneană – ulei de măsline, unt de shea și uleiuri esențiale din diverse plante și fructe.

A dărui este o artă în viziunea SABON, iar cadourile simbolizează afecțiune, recunoștință, dragoste și bucurie. Fiecare achiziție evocă atenția acordată până la cele mai fine detalii, de la modul în care sunt împachetate manual creațiile, cu hârtie de mătase, până la panglicile din satin ce decorează cutiile-cadou. Toate acestea au contribuit la globalizarea brandului, care acum deține peste 200 de magazine, în 15 țări. Iar produsele sunt în mii de case din întreaga lume.

La 25 de ani de la începuturile sale, SABON a pregătit evenimente unice atât în magazine, cât și online. Poți explora o selecție de minuni care dezvăluie povestea, poți descoperi produse aniversare exclusive și poți participa la activități atractive, cu premii. În fond, nunta de argint este o singură dată în viață. 😉

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.