Lola's Box

Secret Santa a devenit și la noi o tradiție, indiferent că vorbim de colegii de la serviciu sau de cercul de prieteni. Și pentru momentele când ne lovește lipsa de inspirație, SABON și-a pus elfii la lucru și a pregătit cadouri corporate elegante, numai bune de oferit angajaților, colaboratorilor sau partenerilor de afaceri.

Seturile-cadou vin cu produse de îngrijire premium, cu arome dintre cele mai fine, cu texturi care mai de care mai delicate, dar și cu ingrediente de înaltă calitate, utilizate în formule unice. Atenția pentru detalii merge până la ambalajele luxoase și rafinate, care transmit emoția oferirii cadoului.

Pentru acest sezon festiv, aroma Golden Delight este semnătură pentru colecția de Crăciun de la SABON. Aerul vibrant și pe alocuri opulent al sărbătorilor de iarnă ne învăluie cu un amestec armonios de arome. Imaginează-ți cum este să fii învăluită de mirosul acidulat al clementinei proaspete , dar și de dulceața bogată a ciocolatei? Trebuie să fie o nebunie, un deliciu. ☺️ Trebuie să recunosc că este o combinaţie originală, care te transpune imediat în lumea magică a Crăciunului.

  • Note de vârf: lime, ghimbir, clementine
  • Note de mijloc: migdale, iasomie, caramel, ciocolată
  • Note de bază: vanilie Bourbon

Şi pentru ca spiritul festiv să fie all the way, produsele noastre best-seller au acum ambalaj festiv, asortat noului parfum de sărbătoare:

Exfoliant de corp Golden Delights

Îmbogățit cu sare de la Marea Moartă, bogată în minerale benefice, și patru uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba & acai și vitamina E), acest exfoliant îndepărtează ușor celulele moarte și revitalizează pielea, lăsând-o mătăsoasă și netedă. Preț: 82,80 lei (320 g)

Ulei de duș Golden Delights

Datorită formulei bogate în vitamine, antioxidanți și uleiuri esențiale de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu, acest ulei fin curăță pielea fără a usca excesiv, transformând fiecare moment petrecut sub duș într-o experiență luxoasă și senzuală. Preț: 73,80 lei (450 ml)

Cremă de corp Golden Delights

O cremă bogată care conferă pielii finețe de invidiat și un miros senzual. Formula sa luxoasă include un elixir din șapte uleiuri botanice (măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea), care sunt bogate în Omega 3, 6, 7 și 9, precum și în vitaminele A și E, pentru o senzație durabilă de catifelare și hidratare. Preț: 71,10 lei (150 ml)

Seturile-cadou reunesc produse ce sunt învăluite în aromele clasice Sabon (Patchouli – Lavandă- Vanilie, Iasomie sau Green Rose), dar şi în noul parfum Golden Delights în ediție limitată. Pe toate le puteţi găsi în catalogul special corporate disponibil aici. Din oferta SABON nu lipsesc nici seturile-cadou rezervate exclusiv bărbaţilor, caracterizate prin prestanţă şi masculinitate.

PS: Pentru o experiență unică, personalizată, puteți scrie echipei SABON la adresa corporate@sabon.ro, iar specialiștii lor vă vor sprijini cu sfaturi și oferte adaptate volumului de comenzi și fiecărui buget.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.