Lola's Box

Domeniul lipidelor face paşi importanţi în activitatea de cercetare, iar fiolele bifazice DOCTOR BABOR BOOST CELLULAR reprezintă o descoperire revoluţionară care va contribui spectaculos la întreţinerea tenului, indiferent de categoria de vârstă în care vă încadraţi.

Au trecut câteva zile de când am fost la lansarea DOCTOR BABOR BOOST CELLULAR şi chiar am testat câteva fiole din această gamă revoluţionară. Aş fi vrut să scriu mai curând despre ele, dar trebuie să recunosc că am fost şocată – da, este cea mai potrivită descriere a efectului – de cât de eficient este conţinutul fiolelor.

Eveniment lansare fiole bifazice Doctor BaborChiar şi acum îmi este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite… Credeţi în magie sau în minuni? Dacă nu, este timpul să o faceţi indiferent că vreţi ca tenul vostru să arate mai tânăr (sau să-şi păstreze această calitate), să fie mai strălucitor sau să îndepărtaţi oboseala de pe chip. Pentru fiecare din aceste cerinţe ale unei femei, DOCTOR BABOR BOOST CELLULAR are câte un răspuns prompt şi extrem de eficient.

Fiolele bifazice combină efectul instant al unei fiole active cu proprietăţile de hidratare specifice unui ulei. Această simbioză inovatoare funcţionează cu maximă precizie, pătrunde adânc în piele, iar lipidele microfine se comportă precum o cremă care a fost îmbogăţită cu ingrediente active inovatoare. Înainte de aplicare, fiola DOCTOR BABOR BOOST CELLULAR se agită bine astfel încât conţinutul să devină un amestec omogen – textura specială se absoarbe imediat, iar pielea devine fină şi catifelată. Efectul instant se aseamănă cu cel al unei fiole, iar sentimentul perfect pe care îl simţi cu cel de după aplicarea unei creme.

Fiole bifazice Doctor Babor, Glow Booster Youth Control Stress ReliefFiole bifazice DOCTOR BABOR Glow Booster

Conţine o combinaţie foarte eficientă de rădăcină de bistorta (pentru fermitate, este folosită şi pentru tratarea muşcăturii de şarpe), vitamina C (stimulează mecanismele naturale de apărare a pielii şi sinteza de colagen), extract de cătină (regenerează pielea). Uleiul din seminţe de spuma pajiştii catifelează pielea şi îi conferă tinereţe şi luminozitate. Preţ recomandat: 564 lei (set de 14 fiole).

Fiole bifazice DOCTOR BABOR Youth Control

Aceasta fiolă este plină de biotehnologia albastră şi conţine extract de alge brune bogate în acizi graşi Omega 3, 6 şi 9 (îmbunătăţesc bariera de lipide şi protecţia pielii). În acelaşi timp, stimulează producţia naturală de acid hialuronic, promovează sinteza colagenului şi creşte fluxul de energie în interiorul celulelor. Acţiunea intensa a polizaharidei maltotrioză 1-6 are efect instantaneu de netezire, în timp ce uleiul de Amarant tratează pielea, lăsând-o moale şi catifelată. Preţ recomandat: 564 lei (set de 14 fiole).

Fiole bifazice Doctor Babor, Glow Booster Youth Control Stress Relief
Fiole bifazice Doctor Babor, Glow Booster Youth Control Stress Relief

Fiole bifazice DOCTOR BABOR Stress Relief

Molecula hidratantă Hydracyl este o combinaţie de aminoacizi, care sunt şi componenţi ai factorilor naturali de hidratare şi saturare a pielii (NMFS). Boosterul reduce instant liniile fine şi calmează pielea. Complexul cardiospermum echium, combinat cu floarea soarelui, inhibă inflamaţiile, creste bariera de protecţie a pielii şi creează un amestec puternic de ingrediente active. Uleiul din seminţe de coacăze negre stabilizează bariera de protecţie a pielii şi creşte rezistenţa pielii la stres. Preţ recomandat: 564 lei (set de 14 fiole).

credit foto: Babor Blog

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Să vorbim despre fiolele bifazice DOCTOR BABOR BOOST CELLULAR

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.