Lola's Box

De câte ori nu ai spus “îmi fac somnul de frumuseţe”? And, ladies, this is the Ugly Truth – Gerard Butler a fost demenţial în filmul omonim. Hei, gata cu visele, pentru că nu mai trebuie să visezi la un ten strălucitor, odihnit şi regenerat. Acum te vei trezi cu el aşa!

The Body Shop Vitamin E gamă completăÎţi aminteşti cum te simţi după un somn complet de opt ore? Te trezeşti frumoasă, odihnită şi plină de vitalitate, iar acum poţi dărui şi tenului tău aceeaşi senzaţie minunată. Doamnelor şi domnişoarelor, să facem cunoştinţă cu noul Vitamin E Overnight Serum-in-Oil, un produs inovator de la The Body Shop ce combină eficienţa serului cu răsfăţul uleiului. Astfel, peste noapte, tenul este regenerat şi reîncărcat cu energie. După o singură noapte de utilizare a produsului te vei trezi cu o piele radioasă, regenerată şi revitalizată.

Uleiul din germeni de grâu este una din cele mai bogate surse naturale de antioxidant şi vitamina E. Nici un alt produs din gama The Body Shop Vitamin E nu conţine o concentraţie atât de mare de ulei din germeni de grâu.

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum In OilIdeal pentru toate tipurile de ten, The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil poate fi utilizat în fiecare seară, înaintea cremei hidratante, sau ca tratament special pentru un plus de frumuseţe. Se aplică pe tenul curăţat şi tonifiat în prealabil:

  • 1. Aplicaţi câteva picături în căuşul palmelor şi încălziţi-le delicat între mâini.
  • 2. Se aplică produsul uniform pe ten, pe gât şi decolteu.
  • 3. Masaţi cu mişcări circulare, folosind buricele degetelor, până la absorbţie completă.

Recomandarea The Body Shop: Amestecaţi câteva picături din Overnight Serum-in-Oil cu o cantitate mică de Vitamin E Nourishing Night Cream pentru extrahidratare şi catifelare. Aplicaţi după indicaţiile paşilor 2 şi 3.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Să ne îngrijim în somn: Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.