Lola's Box

Alături de pantofi, rujurile reprezintă un alt accesoriu despre care nu pot spune vreodată că am destule. Tu poţi? 😊 Aşa că, pentru ca noi să nu avem motive de tristeţe, MUAH Makeup a lansat colecţia de rujuri lichide mate Urban Vibe.

După ce versiunile lucioase au fost multă vreme la putere, rujurile mate încep să acapareze tot mai mult teren în preferinţele femeilor. Şi pentru că am şi eu slăbiciunile mele, nu am rezistat tentaţiei de a avea rujuri mate în colecţia care este… destul de consistentă (ca să nu spun mai mult). Aş fi zis că nu mai vreau altele, doar că pe piaţă a apărut MUAH, cel mai nou şi mai cool brand de makeup disponibil în România.

Fă un exerciţiu de imaginaţie şi gândeşte-te cam ce ţi-ai dori de un ruj lichid mat. Ai trecut totul pe listă? Ingrediente de calitate, performanţe deosebite ale formulelor, versatilitate, simplitate, capacitate de adaptare. Mai vrei? Nu de alta, dar rujurile lichide mate MUAH au fost gândite să ofere rezultate profesionale cu efort minim. Iar suita de culori este una modernă, îndrăzneaţă şi originală.

Deşi este mat, rujul Urban Vibe rămâne catifelat pe buze, nu le usucă, este opac de la primul strat şi rezistă până la 12 ore. Cu MUAH nu trebuie să ai nici calităţi de makeup artist, nici mult timp la dispoziţie pentru ca machiajul tău să arate impecabil. Buzele capătă culoare intensă dintr-o singură aplicare. Care este secretul? Forma stilizată a aplicatorului este gândită să se muleze perfect pe forma buzelor şi să ofere precizie de neegalat. Oriunde, oricând şi oricum, rujul Urban Vibe face treaba în locul tău.

Cel mai bun 11: de la 50 Shades of Red la Wild Night

Poate că vrei nuanţe de bej cât mai apropiate de natural? Sau cei spui de nişte ruj roşu (nu neapărat pentru zile negre)? Urban Vibe include nuanţe impresionante, cu care nu vei trece neobservată. Iar denumirile… Ei bine, par desprinse din paginile celui mai modern manual de seducţie.

  • Naked Touch, Naughty Nude, Warm Me & Call me – Tonurile nude sunt concepute pentru a se armoniza cu diferitele pigmentaţii ale pielii, ce alternează bejurile discrete cu nuanţele maro ciocolatiu.
  • Get Ready, Beauty and the Pink & Fifty Shades of Red – Trei rujuri care pornesc de la rozul trandafiriu, trec prin fucsia luminos şi se încheie în roşu scarlet (strălucitor, dar cu reflexii de portocaliu).
  • Wild Night, Secret Lover, Dirty Dancing, Bad Girl – Nu poţi să le rezişti şi măcar o dată trebuie să le încerci. Nu ai cum! Pur şi simplu, nu ai cum să refuzi nuanţele surprinzătoare de burgund şi violet.

Datorită pigmenţilor puri, rujurile lichide mate MUAH oferă buzelor culoare care nu se pierde în timp, contur şi volum amplificat optic. Sunt confortabile la purtat, motiv pentru care ai tendinţa de a-l aplica chiar şi… fără motiv. Să nu te mire dacă îl vei purta chiar şi atunci când stai acasă. 😊 Acum, la lansare, colecţia Urban Vibe include cele 11 nuanţe menţionate anterior, dar vor urma şi altele în tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2017.

Beauty tip MUAH pentru rezultate optime

MUAH recomandă hidratarea şi exfolierea delicată a buzelor o dată pe săptămână. În formula rujurilor este inclus şi un complex de îngrijire, cu proprietăţi reale de refacere a pielii. Până la lansarea platformei dedicate, brandul MUAH este disponibil momentan prin intermediul partenerului Cupio.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Urban Vibe cu noua colecţie de rujuri lichide mate MUAH Makeup

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.