La un moment dat, dacă nu cumva mai des, fiecare dintre noi am mers la un eveniment deosebit la care am vrut să strălucim. Fără să stăm prea mult pe gânduri, ne-am compus ţinuta dintr-o rochie de seară şi o pereche de pantofi stiletto. Iar atunci când am păşit pe covorul roşu…

StarShiners, pantofi stiletto 5Când vorbim despre pantofi, avem obiceiul de a uita despre orice altceva. Pantofii – sub orice forme şi orice culori – reprezintă pasiunea oricărei femei şi mereu ne-am dori să avem nenumărate perechi, astfel încât să nu mai fie nevoie să ne extindem colecţia. Şi totuşi… De fiecare dată când suntem invitate la un eveniment special – că este o cină cu partenerul, o nuntă sau un botez, o seară specială -, ne dăm seama că nici o pereche de pantofi nu este pe gustul nostru.

StarShiners, pantofi stilettoCând ne dorim să fim “on top of the world”, stiletto reprezintă alegerea perfectă care nu va da niciodată greş. Parcă nici un alt model de pantofi nu este atât de elegant şi graţios precum stiletto. Orice s-ar întâmpla, atunci când purtăm pantofi cu toc, ne simţim cele mai frumoase, cele mai apreciate, cele mai admirate, cele mai… “cele”. 🙂 Ce să mai, cu o pereche de pantofi stiletto nu dai greş la nici o ţinută de gală.

This slideshow requires JavaScript.

Mai ales că este vorba de stiletto, pe care nu-i veţi purta frecvent, dar care vor trebui să fie extrem de comozi, vă ofer un sfat: nu faceţi rabat atunci când îi cumpăraţi. Investiţi mereu în pantofi de calitate, care să fie comozi şi să vă placă vouă şi numai vouă – încercaţi să uitaţi de sfaturile prietenelor. 🙂 Şi nu vă cumpăraţi pantofii în ultimul moment, ci din timp, pentru a vă obişnui cu ei.

Orice siluetă are o rochie de ocazie potrivită

StarShiners, rochie de ocazieO rochie de ocazie nu trebuie să lipsească din “arsenalul” nici unei femei. Indiferent de silueta pe care o avem la un moment dat, fantezia creatorilor poate născoci un model de rochie care să ne avantajeze şi în care să arătăm măcar foarte bine, dacă nu cumva senzaţional.

Din nou, nu trebuie să lăsăm cumpărarea rochiei pe ultima sută de metri. Timpul este cel mai mare duşman, vom avea impresia că nici un model nu ni se potriveşte, iar intrarea în criză de timp, de idei şi de inspiraţie va fi laitmotivul sesiunii noastre de shopping.

This slideshow requires JavaScript.

Nu ne trebuie decât puţină inspiraţie – pentru a face alegerile potrivite -, ceva curaj – să trecem peste eventualele comentarii răutăcioase -, iar rochia şi pantofii stiletto ne vor ajuta să cucerim Universul.

sursă foto: Facebook

Facebook Comments

2 thoughts on “Rochia potrivită, stiletto perfecţi şi lumea este a noastră”

  1. Foarte frumoase rochiile! <3
    O femeie e mai feminina in rochii si in fuste dar eu port mai mult pantaloni 🙂 ma simt mai lejer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.