Lola's Box

Fiecare zi trecută din februarie ne apropie de primăvară, aşa că ne pregătim de revenirea culorilor la putere, motiv pentru care Maybelline NY ne-a pregătit o revoluţie a pastelurilor colorate, care a fost botezată sugestiv Rebel Bouquet.

Maybelline NY, Rebel BouquetToamna şi iarna nu au fost niciodată foarte ofertante din puncte de vedere cromatic – hai, fie, poate un pic toamna cu nebunia de nuanţe pe care ni le arată pădurile atunci când frunzele devin arămii. Cum tuturor ne plac culorile vii, fiecare dintre noi aşteaptă venirea primăverii, când natura se trezeşte din nou la viaţă şi când avem parte de o explozie coloristică. Din acest motiv, rujurile pastelate încep să-şi facă tot mai des simţită prezenţa în paleta noastră de make-up. Şi dacă vreţi ceva nou, ei bine va trebui să vă îndreptaţi atenţia spre Maybelline NY, care vine cu Rebel Bouquet, o colecţie de opt nuanţe vibrante de roşu, roz sau mov.

Rujurile Rebel Bouquet – parte a gamei Color Sensational – au pigmenţi suprasaturaţi, care au darul de a intensifica strălucirea proaspătă a culorilor pastelate. În plus, produsele de la Maybelline NY conţin nectar de albine, ingredient ce amplifică senzaţia de eleganţă a rujurilor, dar conferă şi buzelor un aspect deopotrivă hidratat şi senzual.

Maybelline NY, Rebel Bouquet, rujÎn caz că nu ştiaţi deja, vă spun şi un beauty tip: culorile vibrante sunt una din cele mai în vogă tendinţe actuale în materie de frumuseţe. Pentru aceasta, rujul trebuie aplicat prin tapotare, cu ajutorul degetelor, iar efectul obţinut va fi unul de excepţie. Cât te costă să-l ai? 30,99 lei, un preţ decent date fiind beneficiile de care te vei bucura prin utilizarea unui din rujurile Rebel Bouquet.

Aşa că primăvara trebuie să vină mai repede. Vrem să fie frumos, cald, să vedem o explozie de culoare. Te-ai gândit ce alegi: roşu, roz sau mov?

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Revoluţia pastelurilor colorate: Maybelline NY Rebel Bouquet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.