Lola's Box

Pasiune, pasiune şi iar pasiune. Cine nu îşi doreşte ca viaţa să-i fie plină de iubire şi de pasiune. Şi, acolo unde este pasiune, este prezent şi rujul roşu, una dintre “armele” supreme ale senzualităţii. În plus, nuanţa clasică de roşu este simbolul eleganţei, fiind adecvat pentru (aproape) orice ţinută. Crezi că vei trece neobservată dacă porţi un ruj roşu?

L'Oreal Studio Secrets 250 RedCa şi în cazul ojelor, şi la rujuri am culori dintre cele mai diverse – bine, să nu vă gândiţi la albastru sau la negru -, iar roşu îl deţin în nuanţe diferite pe care le folosesc în funcţie de starea de moment. Când am intrat pe produsecosmetice.ro şi am găsit pachetul-cadou L’Oreal Paris, cu ruj şi ojă (de aceasta v-am vorbit aici), a fost dragoste la prima vedere. Şi am vrut să le am, pentru că rujul roşu este întotdeauna un “must-have”.

L'Oreal Studio Secrets 250 RedRujurile L’Oreal Paris Studio Secrets au fost concepute pentru a se potrivi oricărui tip de make-up, de la machiajul neutru din timpul zilei până la atmosfera glamour a nopţii. Este prima gamă a casei franceze ce a fost dezvoltată în funcţie de cele patru fenotipuri: blond, brunet deschis, brunet închis şi tonuri de ten închis. Texturile şi efectele pe care le prezintă sunt fie un satin lucios, fie un finisaj mat, iar uleiurile şi cremele emoliente sunt echilibrate astfel încât să creeze o textură cremoasă.

L'Oreal Studio Secrets 250 RedCuloarea rujului este un roşu pasional – de altfel, şi codul său spune tot: 250 RED -, iar textura este una cremoasă, care se păstrează foarte bine destul de mult timp. Nici din punct de vedere al pigmentului nu am ce să-i reproşez, pentru că ceea ce vezi când îl priveşti este ceea ce vei vedea şi după ce îl aplici pe buze.

Aplicarea se face cu uşurinţă, poate şi pentru că este un ruj cremos, iar senzaţia pe care ţi-o oferă este de buze hidratate, cu multă, foarte multă culoare. Pur şi simplu, aplicarea în sine este o plăcere. Vă las să admiraţi fotografiile şi nu uitaţi: RED IS THE POWER!

Pe unghii port L'Oreal Color Riche 403 Femme Fatale. Aşa arată manichiura după 10 zile.
Pe unghii port L’Oreal Color Riche 403 Femme Fatale. Aşa arată manichiura după 10 zile.

 

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Review L’Oreal Paris Studio Secrets 250 Red

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.