Lola's Box

Chiar dacă dispunem de un univers aproape infinit de culori cu care să ne decorăm unghiile, roşul clasic a fost dintotdeauna nuanţa mea favorită. Pentru mine, roşul clasic este simbolul eleganţei şi al senzualităţii, fiind adecvat pentru orice ţinută. Cu siguranţă, nu vei trece neobservată, iar toţi ochii vor fi aţintiţi asupra ta.

L'Oreal Color Riche 403 Femme FataleSă nu credeţi că “arsenalul” meu de oje nu includea şi nuanţe roşii, mai ales că este culoarea care nu lipseşte niciodată din stoc… Dar, navigând de zor pe Produse Cosmetice, am descoperit un pachet-cadou L’OREAL Red Fusion. Şi brusc m-am îndrăgostit de el. O ojă şi un ruj, ambele de un roşu aprins precum petalele celui mai frumos trandafir din grădinile Raiului.

L'Oreal Color Riche 403 Femme FatalePentru cine este atras de frumos, ei bine, oferta magazinului online este o întruchipare a Paradisului. Indiferent de bugetul pe care ţi-ai propus să-l aloci, este (aproape) imposibil să nu găseşti ceva pe gustul tău, iar secţiunea outlet îţi oferă reduceri substanţiale, care merg şi până la 60%. Dar, tot ceea ce trebuie să faci, este să joci rolul vânătorului, să ai răbdare şi să-ţi urmăreşti “prada”.

Astăzi vom vorbi despre roşu. Trebuie să vă spun că nu am ştiut la ce să fac review mai întâi, aşa că am lăsat totul în voia sorţilor. Cap ruj, pajură ojă. Moneda s-a învârtit în aer şi a ieşit… pajură. Aşa că vă voi vorbi despre lacul de unghii L’Oreal Color Riche, nuanţa 403 Femme Fatale. Rujul trebuie să fie cuminte şi va primi şi el atenţia cuvenită, dar peste câteva zile.

L'Oreal Color Riche 403 Femme FataleSenzuală şi cu o nuanţă extrem de profundă, oja este opacă încă de la primul strat, strălucitoare şi contrastul este foarte interesant indiferent de culoarea pielii. Eu, care sunt mai creolă, consider că este cea mai potrivită alegere. După ce a încercat şi ea oja, prietena mea, care este “albă ca zăpada” – sau albă precum salvarea, aşa cum o tachinez -, a fost de aceeaşi părere… Pe unghie am aplicat întâi un tratament, apoi două straturi de lac de unghii, iar la final am finisat cu top coat. Aş fi vrut să vă arat comparaţia, pentru a vă da seama că vine bine cu două nuanţe diferite de piele, dar nu am fost lăsată din diferite considerente…

Cât de rezistent este lacul pe unghii? Ei bine, ţine şi chiar foarte bine. Au trecut patru zile de la aplicare şi nu există nici o ciobire sau crăpare. În condiţiile în care nu am stat cu unghiuţele în sus, ci am făcut şi obişnuitele treburi casnice. Sunt chiar foarte încântată de cum se păstrează oja pe unghii.L'Oreal Color Riche 403 Femme FataleŞi acum vă las să admiraţi fotografiile… şi frumuseţea nuanţei de roşu.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Review L’Oreal Color Riche 403 Femme Fatale

  1. Nu am incercat nicio oja L`Oreal, dar asta chiar arata bine. Oricum, e rosul ala sexy, cu care nu dai gres 😉 Rujul unde e? Sa-l vedem si pe el!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.