Lola's Box

Fiecare secundă trecută ne aduce tot mai aproape de finalul anului, iar planurile de Revelion sunt deja făcute. Am stabilit deja cu prietenii că vom sărbători împreună trecerea în noul an şi nu mai putem da înapoi pentru că un cuvânt dat este un cuvânt respectat.

Dintotdeauna mi-a plăcut să promit doar ceea ce ştiu că pot realiza. Când am promis ceva – când mi-am dat cuvântul cum se spune de obicei -, am făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să devină realitate. Mereu am fost de părere că respectul nu se cuvine nimănui, ci se dobândeşte, iar seriozitatea este una dintre modalităţile care îţi pot aduce acel respect din partea celor din jur.

Când citeşti povestea aceasta de cuvântul dat, probabil faci ultimele planuri pentru revelion. Îţi place ca totul să fie aranjat şi rezolvat din timp, inclusiv băuturile cu care îţi vei răsfăţa invitaţii în noaptea dintre ani. Întrucât cuvântul dat este cuvânt respectat, gândeşte-te cât de bine ţi se vor simţi oaspeţii când îi vei servi cu ZAREA 7 Stele.

Cuvântul se spune şi se dă şi în compania unui brandy premium. Cuvântul s-a dat încă de acum mai bine de un secol, iar respectarea cuvântului dat a dus la multe momente memorabile pentru România. Să ne gândim numai la celebrul pod de la Cernavodă, o minune a tehnicii acelor vremuri, dar care a fost posibil datorită lui Anghel Saligny. Sau cum a fost posibil zborul cu avionul pe care i-l datorăm lui Aurel Vlaicu şi Traian Vuia. Ori România Mare, care a devenit realitate după sute de ani de visare. Iar acestea sunt doar câteva dintre momentele în care cuvântul dat a fost şi respectat.

În acelaşi fel, cuvântul dat este cuvânt respectat reprezintă crezul ZAREA 7 Stele. Un cupaj din distilat de vin învechit şi alcool de cereale de calitate înaltă. Un brandy somptuos şi delicat care învăluie simţurile cu note fine de prună uscată îmbinate desăvârşit cu cele de lemn de stejar. Fiecare pahar va aduce cu el nobleţea celor peste 100 de ani de tradiţie, iar tu vei fi privit altfel de către invitaţi. Va fi un mic respect pe care ţi l-ai câştigat prin alegerea pe care ai făcut-o pentru un moment festiv.

De câte ori nu ai auzit comentarii critice la adresa produselor “made in România”? Poate că nu sunt foarte multe domeniile în care mai excelăm, dar într-unele dintre acestea sunt acolo în faţă. Mărturie stă medalia de aur pe care ZAREA 7 Stele a obţinut-o în acest an în Hong Kong, o ţară în care clienţii sunt obişnuiţi cu produsele premium şi sunt extrem de pretenţioşi. Este încă o dovadă că încă se pot face lucruri măreţe în România atunci când într-o poveste îşi fac loc pasiunea şi experienţa de peste un secol.

Caracterul premium este omniprezent la ZAREA 7 Stele. Îl observi imediat în designul elegant al sticlei plate, cu dop special cu pooring, dar şi al etichetei embosate. Inspirată de blazoanele medievale, eticheta oferă imaginea unor plăci de aur antichizat, simulează metalul prelucrat manual, iar tuşa coloristică este albastrul regesc. Toate aceste detalii sunt dintr-o perioadă când cuvântul dat era cuvânt respectat.

Paharul de brandy este partenerul perfect pentru discuţiile din timpul Revelionului. Socializarea este esenţială pentru el, iar poveştile pot fi despre excursii, sport, maşini, politică, fashion, istorie – şi câte şi mai câte. Dacă ZAREA 7 Stele va primi credit din partea ta, vei primi o răsplată pe măsură: aprecierea oaspeţilor. Şi nu uita o lecţie importantă: cuvântul dat este cuvânt respectat.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.