Lola's Box

Oricât ne-am dori, imperfecţiunile – mai mari sau mai mici – fac parte din viaţa noastră şi trebuie să dovedim inventivitate pentru a le masca. Una dintre soluţii ar fi să apelăm la o cremă nuanţatoare. Aşa că, doamnelor, să vorbim despre Retouche de la Eau Thermale JONZAC.

BB Compact Retouche SPF50+Practic, Retouche este un produs 2-în-1 pentru că este şi o cremă bio, dar este şi un fond de ten. BB Compact Retouche ne ajută ca să avem un ten perfect în cinci paşi simpli – camuflează petele şi acoperă imperfecţiunile, purifică, conferă luminozitate tenului, BB Compact Retouche SPF50+protejează şi ascunde cearcănele. Cu acoperire excelentă, dar fără efect de mască, crema nuanţatoare corectoare Retouche contribuie la protecţia zilnică a tenului împotriva factorilor externi de agresiune: soare, vânt, praf.

Principiile active ale BB Compact Retouche sunt apa termală Jonzac, pigmenţii minerali naturali şi ecranul solar mineral.

  1. Apa termală Jonzac are efect regenerant pentru celule, calmează şi hidratează, fiind bine tolerată de ten.
  2. Pigmenţii minerali naturali contribuie la mascarea micilor imperfecţiuni. În plus, aceştia au darul de a conferi pielii un aspect uniform şi luminos. Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, trebuie adăugată şi puterea de acoperire, astfel că produsul este un excelent anticearcăn.
  3. Filtrul solar mineral cu FPS50+ asigură o protecţie eficientă a tenului, iar faptul că nu are nanoparticule în compoziţie elimină efectul de mască albă pe care îl lasă, de obicei, cremele de protecţie solară.

BB Compact Retouche SPF50+Disponibilă în trei nuanţe diferite, crema Retouche de la Eau Thermale Jonzac este un produs de make-up hipoalergenic, recomandat pentru orice tip de piele şi pentru orice nuanţă de ten. Este uşor de aplicat datorită bureţelului Retouche, cu ajutorul căruia operaţiunea se realizează uniform, iar imperfecţiunile sunt acoperite eficient. Aşa că… Light, Medium sau Dark?

 

PS: Dacă vă face cu ochiul, puteţi cumpăra crema Retouche din farmaciile Belladona, preţul fiind de 85 de lei.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Retuşare şi protecţie. Cu apă termală Jonzac

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.