Lola's Box

Renaissance by Silvia Terziu“Renaissance, deoarece aceasta colecţie reprezintă renaşterea naturii după o perioadă lungă a iernii. Culori cât mai stridente, care acaparează privirea. Auriul brocardului este mângâiat de razele soarelui, care apar şi ne mângâie corpul. M-a inspirat renaşterea naturii, un peisaj dintr-un tablou văzut la Palatul Versailles. Am folosit materiale lejere – mătase , tulle, mousseline şi crepe de mătase – alături de materiale tari cum ar fi brocard şi piele ecologică.”

Silvia Terziu & Stephane Rolland
Silvia Terziu & Stephane Rolland

În cariera sa de designer, Silvia Terziu a lucrat alături de Marc Jacobs pentru Louis Vuitton, Giambatista Valli şi “să nu uităm de faimosul Stephane Rolland, cel care mi-a deschis drumul spre frumuseţea corpului feminin”, după cum declară însăşi creatoarea. Şi nu o putem contrazice, pentru că toată această filosofie se regăseşte în creaţiile sale, deopotrivă elegante şi feminine.

Renaissance by Silvia TerziuRochiile prezentate de Silvia Terziu pe catwalkul de la Bucharest Fashion Week au adus o notă de prospeţime şi vitalitate. În creaţiile designerului, clasicele non-culori alb şi negru au fost acompaniate într-o manieră foarte fericită de roşu, auriu şi verde crud. Numele Silviei Terziu a devenit cunoscut publicului român în special în ultimul an, dar creatoarea se bucură de o notorietate mai mare peste hotare. Aşa cum se întâmplă de obicei, din păcate.

Dacă doriţi să descoperiţi mai multe despre creaţiile sale, pe Silvia Terziu o găsiţi la http://www.silviaterziu.com, iar comenzile pot fi efectuate la shop@silviaterziu.com.

Mai multe fotografii din prezentarea Renaissance de la BFW 2013 găsiţi aici.

credit foto: Filip Cristian / Foc Yofomenoto

 

 

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Renaissance by Silvia Terziu

    1. Eu nu sunt mare fan al culorii verzi, dar rochiile Silviei aratau foarte bine. Nu as refuza o asemenea rochie, fie si verde 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.