Lola's Box

Fără îndoială, apropierea verii face ca fustele sau rochiile pe care le purtăm să devină mai scurte, iar picioarele noastre să fie mai expuse decât în alte anotimpuri. Şi cum nimănui nu-i place să aibă pielea “decorată” de aspectul neplăcut al venelor superficiale, este timpul să discutăm despre Remescar Varice Superficiale.

Că-s midi sau mini, fustele/rochiile trebuie să pună în evidenţă picioare frumoase şi o piele cu aspect uniform, fără vene care formează “pânză de păianjen”. Trebuie să recunoaştem că aspectul neplăcut al venelor superficiale produce un anumit grad de disconfort. Iar acest lucru are efect negativ asupra noastră şi cel mai bine se vede în hainele pe care le alegem.

Remescar Varice Superficiale

De ce apare “pânza de păianjen” pe piele?

Venele superficiale sunt mici vase de sânge aflate la suprafaţa pielii, de culoare roşiatică sau albăstruie. Similare varicelor profunde, însă mult mai mici în diametru şi impalpabile, acestea pot să apară pe faţă, abdomen şi, cel mai adesea, pe picioare.

Cauzele comune ale apariţiei lor sunt fie moştenirea genetică, fie presiunea aplicată în anumite zone (masaj prea intens, stat pe scaun ore întregi, practicarea unor sporturi care implică sărituri, înaintarea în vârstă, sarcină, expunere la soare). În urma acestor presiuni, pereţii vaselor de sânge devin mai fragili şi duc la apariţia capilarelor sparte, care iau aspectul de “pânză de păianjen”.

Remescar Varice Superficiale – protecţie, hidratare, reparare

Remescar Varice Superficiale

Acum că am aflat care este cauza acestei probleme inestetice, ne punem întrebarea firească: Şi ce avem de făcut? Putem încerca un dispozitiv medical sub formă de cremă, Remescar Varice Superficiale, care vindecă şi previne apariţia venelor în “pânză de păianjen”.

Practic, la suprafaţa şi în jurul zonei afectat se formează o barieră care protejează pielea de radicalii liberi şi accelerează procesul de vindecare. În plus, vasele de sânge sunt întărite, astfel că se previne formarea altor “decoraţiuni” tip Spiderman. 🙂 Iar pielea beneficiază şi de un plus de hidratare, motiv pentru care aspectul său este catifelat, cu mai puţine imperfecţiuni.

Prin formula sa unică, bazată pe cristale care schimbă modul de reflexie a luminii, Remescar Varice Superficiale reduce decolorarea vasculară cauzată de venele în “pânză de păianjen”. Mai mult, prin ingredientele active precum acid hialuronic şi fosfolipide, îmbunătăţeşte circulaţia şi duce la repararea ţesuturilor venelor fragile.

Remescar Varice Superficiale

Cum se foloseşte? Pentru cele mai bune efecte, se aplică de două ori pe zi, timp de 2-3 luni, prin masarea uşoară a zonelor afectate, până la absorbţia completă. Studiile clinice au demonstrat că, după trei luni de utilizare, pielea afectată de varicele superficiale îşi îmbunătăţeşte textura şi aspectul cu până la 51%.

Remescar Varice Superficiale îl găsiţi în farmaciile Sensiblu şi costă 119 lei. L-a încercat cineva până acum?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.