Lola's Box

Când priveşti bijuteriile din colecţia PANDORA ESSENCE, fără să vrei îţi pui o întrebare: când am spus ultima dată “Te iubesc”? Dacă nu ai mai făcut-o de mult, se pare că este timpul să-ţi repari această greşeală.

Iarna, din cauza frigului, uneori se întâmplă ca şi sentimentele noastre să intre într-o uşoară stare de hibernare. Parcă devenim mai neatenţi cu cei din jur, parcă sentimentele nu vor să iasă de la căldura sufletului fiecăruia dintre noi. Şi atunci ce facem? Nu mai spunem “te iubesc”? Căci aproape că nici nu mai contează dacă este vorba de iubită, de mamă, de bunică sau de prietena cea mai bună.

PANDORA ESSENCE, colecţie IubireAşa că, prin colecţia PANDORA ESSENCE, casa daneză ne oferă o mână de ajutor şi se face mesagerul sentimentelor, gândurilor şi vorbelor noastre. Pentru că, atunci când există iubire, “N’Oubliez Jamais” este mai mult decât un hit. Este ceva ce nu trebuie uitat şi spus ori de câte ori simţim că trebuie să o spunem. Poate fi o vorbă, poate fi un gest, poate fi un zâmbet sau poate fi o bijuterie elegantă.

Preţuirea pentru o persoană specială ţi-o poţi arăta cu unul din talismanele semnificative. Te poţi orienta către o brăţară sau un lanţ din colecţia PANDORA ESSENCE, apoi să adaugi charmurile ce simbolizează valorile care o definesc. Prin semnificaţia lor, talismanele vor fi mereu un mesager al sentimentelor tale pentru persoana căreia i le-ai oferit.

PANDORA ESSENCE, colecţie IubireNoua brăţară a dragostei conţine o colecţie uimitoare de talismane care transmit puterea iubirii. Trei talismane au darul de a spune “Te iubesc” – şi totodată de a atrage toate privirile. Unul este realizat din aur de 14k, acoperit cu zirconiu cubic roz. Alături de el se regăsesc un talisman romantic, cu piatra lunii trandafirie, dar şi cel mai recent charm Iubire al colecţiei, cu delicatele sale rânduri de inimi înlănţuite, fin lucrate, care simbolizează legătura voastră.

Talismanul Demnitate îmbină totul într-o perlă albă luminoasă de cultură de apă dulce, drept simbol perfect al afecţiunii şi devotamentului tău. Şi pentru că iubirea este laitmotivul acestei colecţii PANDORA ESSENCE, brăţara Love poate fi o amintire de durată a dragostei împărtăşite.

Puteţi spune că nu vă plac? 🙂 Sigur nu!

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.