Nici vara aceasta nu s-a stat degeaba la Yves Rocher: creatorii conceptului Cosmétique Végétale au pregătit ceva nou pentru ritualurile noastre de îngrijire vegetală a părului, astfel că toate gamele au fost relansate.

Dintotdeauna, unul dintre obiectivele brandului francez a fost utilizarea unor formule cât mai naturale posibil, care să respecte femeile şi planeta. Pentru aceasta, toate produsele sunt dezvoltate printr-un demers de ecoconcepţie. Ponderea materiile prime provenite din resurse neregenerabile este redusă continuu şi, în acelaşi timp, sunt prioritizate materialele reciclabile. În plus, se dezvoltă formule tot mai verzi, în special în ceea ce priveşte biodegradabilitatea acestora.

Povestea perfecţionării continue a demarat la începutul anilor ’60 şi fiecare decadă trecută de atunci a adus provocări importante şi inovaţii pe măsură. Au trecut nouă ani de când Yves Rocher a luat decizia de a elimina siliconul din toate şampoanele sale. Anul trecut a fost lansat primul şampon concentrat I Love My Planet – din aceiaşi 100 ml se obţin mai multe şamponări, ambalajul conţine cu 39% mai puţin plastic şi este oferit o versiune standard de 300 ml.

Care este noutatea anului 2019? Experţii Cosmétique Végétale au dezvoltat o gamă de formule ce pun mare accent pe grija faţă de utilizator, dar şi uşor biodegradabile. Formule ultranaturale au fost îmbogăţite cu un ingredient activ foarte eficient, extractul din fructele de Agave – în acelaşi timp s-au eliminat siliconul, polimerii non-biodegradabili, dar şi alte ingrediente nocive pentru Planetă. 🌍 Şi ambalajele respectă aceeaşi filosofie: toate sunt reciclabile şi sunt realizate 100% din plastic reciclat.

Mix&Match! Cu alte cuvinte, putem combina produse din game diferite şi să descoperim care este mixul perfect pentru părul fiecăreia dintre noi. Este chiar distractiv, un fel de-a v-aţi ascunselea. 😉

Facebook Comments

3 thoughts on “Facelift 2019: relansarea gamelor Yves Rocher pentru îngrijirea părului”

  1. Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! Multumim pentru recomandări!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.