Lola's Box

Oricât de bine vândut ar fi un produs, concurenţa nu stă degeaba şi face tot posibilul pentru a depăşi liderul. Din acest motiv, chiar şi un best seller la nivel internaţional, precum mascara Phenomen’Eyes, trebuie să se reinventeze, iar Givenchy caută perfecţiunea.

Givenchy Phenomen'EyesÎncă de când a apărut, Phenomen’Eyes s-a evidenţiat prin forma sferică a periei – (aproape) imposibil de reprodus. Pe de altă parte, aplicarea personalizată, rezultatul demn de operele profesioniştilor şi modul unic de alungire a genelor au făcut ca mascara Givenchy să fie un produs revoluţionar, cu succes pe plan mondial.

Givenchy Phenomen'Eyes, clasicŞi pentru că mulţumirea de sine duce la stoparea evoluţiei, Givenchy şi-a propus un nou obiectiv: atingerea perfecţiunii. Datorită experienţei pe care o deţine, renumita casă franceză reinventează Phenomen’Eyes prin îmbinarea emblematicei perii cu o formulă nouă, de înaltă performanţă. Rezultatul înseamnă mai multă definire, curbare şi alungire, privirea este spectaculoasă, iar genele par… interminabile. 🙂

Givenchy Phenomen'Eyes, clasic & waterproofCa mai toate best sellurile istorie, şi povestea Phenomen’Eyes se datorează unei sclipiri de geniu. Pentru a obţine o formă rotundă, precisă şi uşor de manevrat, Nicolas Degennes obişnuia să taie peria. Astfel, peria sferică patentată de Givenchy este uimitoare din orice unghi şi nu a fost modificată de la crearea sa. Doar că idealul lui Degennes era o perie de înaltă definire, care să permită aplicarea rimelului pe fiecare geană, una câte una, chiar şi pe cele scurte şi greu de atins.

Pentru aceasta, linia Phenomen’Eyes a fost reproiectată şi acum include două mascara: clasic şi waterproof, care beneficiază de o formulă nouă pentru mai multă definire, curbare şi alungire a genelor, în timp ce intensitatea este una de lungă durată. Motivele pentru care noua formulă este una revoluţionată sunt:

Givenchy Phenomen'Eyes, clasicGivenchy Phenomen'Eyes, waterproof

  • textura flexibilă şi fluidă – datorată celor patru tipuri de ceară combinate: parafină cremoasă, ceară topită de candelilla, ceară vâscoasă de albine şi ceară protectoare de carnauba;
  • polimerul cu acţiune multiplă, care oferă flexibilitate, fixare şi aderă la suprafaţa genelor, oferindu-le o curbare uimitoare şi lungime extravagantă.
  • formula cu pigmenţi puri, acoperiţi de un derivat de aminoacizi – secretul unei culori intensă şi rezistentă.

 

Reinventarea Phenomen’Eyes a adus şi un design nou şi elegant pentru noile variante de mascara. S-a păstrat forma cilindrică, doar că legendara mascara Givenchy este îmbrăcată într-un înveliş negru lăcuit, iar vârful metalic al capacului are gravat logo-ul 4G.

Givenchy Phenomen’Eyes este disponibilă, cu începere din luna februarie, în magazinele Sephora, la un preţ de 143 de lei. Poate că vi se va părea scump, dar calitatea costă. Şi ştiţi recomandarea mea: decât un portfard cu produse multe şi proaste, mai bine unul mai “subţire” şi cu produse de elită. 🙂

credit foto Nicolas Degennes: Facebook

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Reinventarea unui best seller: Givenchy Phenomen’Eyes

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.