Lola's Box

Ce faci când simţi nevoia de altceva în viaţa ta? Fie că vrei un restart sau pur şi simplu vrei ceva nou? Te duci la Centrul Fericirii. Am demarat tot acest restart la finalul anului trecut, iar operaţiunea de reboot a continuat şi la început de 2020 – şi nu mi-a părut rău pentru nici o secundă petrecută acolo. Efectiv a fost restartul de care aveam nevoie pentru a fi inundată de acea stare de wellbeing.

La prima vizită, un specialist o să vă consulte şi o să vă îndrume către şedinţele de care aveţi nevoie. Eu m-am lăsat pe mâna specialistului. Poţi opta şi pentru pachete gata pregătite de către Centrul Fericirii, dar eu am avut nevoie de ceva personalizat. Am trecut cu bine de fiecare procedură şi cred că nu aş ezita nici o secundă dacă ar fi să o iau de la capăt.

Pachetul de servicii pentru care am optat a fost compus din următoarele proceduri şi şedinţe:

  • Terapie ultraporaţie Eximia (1 zonă) cu Presoterapie 60′;
  • Masaj “Say NO to cellulite” 50′;
  • Masaj “Say NO to cellulite” 50′;
  • Vela Shape 2 (1 zonă);
  • Terapie ultraporaţie Eximia (1 zonă) cu Presoterapie 60′;
  • Vela Shape 2 (1 zonă);
  • Masaj facial 25′;
  • Terapie criolipoliză.

Terapia ultrapolaţie Eximia

Este genul de procedură care te ajută să pierzi centimetri prin reducerea celulelor grase. Eximia dizolvă nodulii celulitici şi acţionează pe tratarea oricărui tip de celulită prin ultraporaţie. În termeni mai puţini tehnic, ultrasunetele sparg acumulările de grăsime de sub piele, iar electroporaţia face ca învelişul celular să fie permeabil, astfel ca resturile de grăsime să fie eliminate.

Mitocondria este răspunzătoare de consumarea conţinutului celular şi transformarea acestuia în energie. Rezultatul este stimularea metabolismului, dar şi o stare de bine pe fondul eliminării de endorfine ca urmare a arderilor. Un alt beneficiu este îmbunătăţirea metabolismului intracelular, activarea circulaţiei periferice şi eliminarea retenţiei de apă.

Presoterapia

Un costum special, cu şase camere, şi o tehnică de presare a anumitor puncte de pe corp – aşa se poate descrie simplu şi pe scurt. Zonele costumului se umflă separat, fiecare în parte. Se porneşte de la degetele picioarelor, apoi pe rând urmează glezna, genunchii, zona fesieră, abdomenul şi braţele, fără a se trece mai sus de nivelul bustului. Foarte important: presoterapia nu este recomandată persoanelor claustrofobe din cauza efectului de presare care este puternic, dar reglabil. Beneficiul principal este detoxifierea organismului, întrucât substanţele toxice şi fluidele în exces din organism sunt eliminate prin transpiraţie şi, ulterior, prin urină.

Masajul “Say NO to cellulite”

Este una dintre procedurile care diminuează şi elimină celulita cu rezultate rapide şi vizibile încă de la primele şedinţe. În combinaţie cu o alimentaţie corespunzătoare şi cu mişcare, tratamentul locale are efecte spectaculoase şi pe termen lung. Mai mult, prin masajul anticelulitic este stimulat sistemul limfatic, ceea ce contribuie la eliminarea fluidelor care contribuie la formarea celulitei – un exemplu este apa reţinută în ţesuturi.

Vela Shape 2

Procedura este de felul următor: lumina infraroşie (IR) încălzeşte ţesutul până la 3 mm adâncime, apoi radiofrecvenţa bipolară (RF) încălzeşte până la 20 mm, iar vacuumul asigură livrarea energiei cu precizie. Drenajul limfatic este îmbunătăţit prin manipularea mecanică, iar celulita este diminuată. Combinaţia între IR şi RF încălzeşte în profunzime celulele grase, ţesutul înconjurător şi fibrele de colagen. Căldura pătrunde mai rapid şi mai profund în piele datorită designului optim la electrozilor şi prin aplicarea vacuumului, ceea ce stimulează circulaţia, drenajul limfatic, metabolismul celular şi depozitarea de colagen. Intensificarea activităţii fibroblastelor şi remodelarea matricei extracelulare contribuie şi ele la reducerea laxităţii pielii, a volumului şi la îmbunătăţirea aspectului general al acesteia.

Masajul facial

Deseori, soluţiile simple sunt şi cele mai eficiente. La fel este şi atunci când dorim să prelungim tinereţea tenului. Mişcările sistematice menţin elasticitatea pielii şi a muşchilor faciali, previn apariţia ridurilor şi ajută la atenuarea celor deja formate. Beneficii: calmează faţa, oferă elasticitate şi supleţe tenului, întăreşte musculatura, contribuie la ridicarea pomeţilor, reduce ridurile, relaxează şi detensionează întregul organism. Produsele folosite la masaj au proprietăţi de regenerare a tenului, hidratare şi redau fermitatea şi luminozitatea tenului. Prin masaj, ingredientele intră mai bine în dermă şi astfel se obţin rezultate mai bune după tratament.

Criolipoliza

Eficient şi non-invaziv. Aşa se poate descrie criolipoliza ca tratament ce elimină definitiv grăsimea prin criogenare. Pentru procedură se foloseşte aparatul CoolTech, care îngheaţă celulele adipoase în exces, fiind una dintre cele mai eficiente proceduri de slăbire localizată. Procesul de criogenare este facilitate printr-o reducere a circulaţiei sangvine, lucru realizat prin tragerea prin vacuum a zonei tratate. Temperatura din aparat poate coborî chiar şi sub 0° C, astfel că ţesutul adipos îngheaţă, grăsimea este eliminată, iar zona cu probleme pierde centimetri. Avantajul faţă de liposucţie este că procedura nu necesită incizii sau anestezie. În timpul criopolizei – durează maximum 1h -, pacientul resimte un uşor disconfort, dar nu este ceva de nesuportat. Şi, foarte important, intervenţia nu necesită recuperare.

Şi acum îmi răsună în minte cuvintele lui Remus de la finalul primei şedinţe de masaj: Şi cu aceasta s-a încheiat călătoria noastră.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.