Lola's Box

Nu cred că trebuie să vă mai spun, dar, de fiecare dată când schimbăm anotimpul, trebuie să fim mai atente cu noi. Poate că multe dintre voi nu resimţiţi schimbări la nivel fizic, dar trecerea de la un anotimp la altul ne cam pune la încercare organismul. Aşa că, pentru lunile de toamnă vă fac câteva recomandări.

Skincode Essential SOS OIL CONTROL

Gama SOS OIL CONTROL de la Skincode Essential ne ajută, în doar trei paşi, să avem un ten curat, cu un aspect mat şi fără imperfecţiuni. Fără puncte negre, coşuri, impurităţi ale tenului. Aspect redus al porilor. Mai puţin sebum fără a usca pielea. Ca să nu mai vorbim de senzaţia de calmare oferită pielii, în timp ce tenul va avea un aspect mat şi îngrijit.

  • Gel matifiant pentru curăţare Skincode Essentials SOS Oil Control – gel demachiant cu textură ultralejeră, creat în special pentru tenul gras sau mixt; îmbogăţit cu ingrediente active seboregulatoare naturale şi acid salicilic;

Ser Skincode Essential SOS OIL CONTROL

  • Ser matifiant pentru ten gras Skincode Essentials SOS Oil Control – fluid extrem de lejer, ultrapenetrant şi hidratant; îmbogăţit cu ingredienţi activi seboregulatori naturali şi cu pudră matifiantă;
  • Loţiune matifiantă Skincode Essentials SOS Oil Control – emulsie hidratantă şi matifiantă, creată pentru tenul gras sau mixt; îmbogăţită cu ingrediente active seboregulatoare naturale şi agenţi de matifiere.

Dove Regenerate Nourishment

Păr mătăsos, puternic şi cu aspect sănătos, ca şi cum nu ar fi fost degradat. Sună frumos, nu? Da, şi poate deveni realitate cu ajutorul noii game Dove Regenerate Nourishment, care conţine un amestec de alge roşii şi un complex nutritiv cu cheratină. Datorită acestora se reface conţinutul de substanţe nutritive şi se repară structura internă a firelor de păr deteriorate. Polizaharidele din celulele algelor roşii au capacitatea de a reţine umezeala şi ajută proteinele să-şi menţină structura.

Dove Regenerate Nourishment

  • Şampon – elimină semnele deteriorării, pentru un păr puternic, cu aspect sănătos; se aplică pe părul umed, se masează şi se clăteşte
  • Balsam – hrăneşte instantaneu, pentru un păr mătăsos, ca şi cum nu ar fi fost degradat; se aplică imediat după șamponare, pe părul umed, până la vârfuri, evitând rădăcinile;
  • Serum – puterea combinată a uleiurilor, pentru un păr uşor de coafat, puternic, mătăsos şi strălucitor. Poate fi folosit fie pe părul curat şi umed, fie înainte de şamponare ca tratament hrănitor, fie în timpul zilei pentru un plus de strălucire şi pentru a îmblânzi firele rebele.

NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia

NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia

Până acum erai nevoită să alegi între volum şi îngrijire. Gata cu sacrificiile, pentru că gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nu usucă şi nu încarcă părul, oferind volum dublu şi îngrijire. Aşa că acum putem opta pentru bucle wavy, coafuri de seară sau cocuri neglijente cu jumătate din păr. Volumul şi fixarea puternică sunt garantate de-a lungul întregii zile, iar noi putem să ne aliniem tendinţelor toamnă-iarnă.

Balsam organic de buze EOS

Balsam organic de bute EOS

În lunile de toamnă, variaţiile de temperatură, frigul sau vântul sunt duşmani declaraţi ai buzelor noastre. Şi pentru că nu vrem să avem buze crăpate, un balsam de buze este mereu binevenit. Iar dacă vreţi un balsam de buze care să fie cu totul ieşit din comun, recomandarea mea este EOS din parfumeriile Douglas. 100% natural, organic, cu o formă de sferă, produsul mizează pe vitamina E intens antioxidantă, uleiul de jojoba şi untul de shea calmant. Astfel, buzele vor fi mereu hidratate, moi şi foarte netede. Balsamul este disponibil în patru variante: Strawberry Sorbet, Summer Fruit, Blueberry Acai şi Sweet Mint.

Perfectil Original Triple Active

Vremea de toamnă este mai mereu una capricioasă. Chiar şi aşa, fiecare dintre noi îşi doreşte un păr bogat şi strălucitor, o piele tânără şi sănătoasă, unghii puternice şi rezistente. Însă stresul sau obiceiurile alimentare necorespunzătoare afectează aportul de nutrienţi esenţiali pentru sănătate. Şi totuşi se poate cu ajutorul Perfectil Original Triple Active, care dispune de o formulă complexă, cu 20 nutrienţi esenţiali:

Perfectil Original Triple Active

  • păr – biotină (combate alopecia, albirea părului), cupru (rol în formarea foliculilor de păr şi în generarea rezistenţei), magneziu, zinc, iod;
  • piele – mangan (vital pentru o piele sănătoasă), antioxidanţi, vitamina C, vitamina E (protejează împotriva radicalilor liberi), extract de sâmbure de strugure;
  • unghii – zinc (împiedică apariţia petelor albe de pe unghii), fier, L-cisteină (necesară în creşterea unghiilor), vitamina C.

Suplimentul alimentar este recomandat la orice vârstă atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Poate fi folosit şi de mamele care prezintă simptome de cădere a părului şi fragilitate a unghiilor după naştere.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.