Lola's Box

Cum ar fi să-ţi iei o zi liberă şi să-ţi oferi un răsfăţ la un centru de frumuseţe? Ştiu că pentru voi este un obiectiv aproape imposibil să faceţi toate procedurile de înfrumuseţare într-un singur loc. Astăzi vă propun Be.You.Tiful Luxury Herăstrău.

Pe o străduţă liniştită din nordul Capitalei vă aşteaptă un centru de frumuseţe nou-nouţ, pe trei etaje. Probabil că veţi fi speriate de locaţie şi vă aşteptaţi la preţuri exorbitante. Staţi liniştite pentru că managementul preferă o clientă care se întoarce lunar în detrimentul unor preţuri de lux. Din punct de vedere al tarifelor, nu depăşesc lista unor saloane medii – dacă un tuns de vârfuri costă 30 de lei, am spus tot. Dar, daca trebuie oricum să vă răsfăţaţi, de ce să nu o faceţi într-o atmosferă de lux şi să aveţi toate serviciile în aceeaşi clădire?

Eu voi începe cu etajul 3, unde este “împărăţia” medicului estetician – este cel mai drag etaj al meu după ce am ajuns la “venerabila” vârstă de 43 de ani 🙂 -, care vă poate oferi un ten luminos şi fără riduri în câteva minute. În cabinetul său de la Be.You.Tiful Luxury, Dr. Pascal Dameh vă aşteaptă cu:

  • Mezoterapie – o metodă de tratament noninvazivă, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanţi, aminoacizi şi acid hialuronic. Efectul procedurii este stimularea sintezei de colagen, creşterea fermităţii pielii, refacerea elasticității și tonifierea pielii.
  • Augmentarea buzelor cu acid hialuronic – ajută la netezirea liniilor fine ce pornesc din buze către pielea din jur, accentuează şi conferă simetrie. Rezultatele unei intervenții de mărire a buzelor pot fi temporare sau permanente, în funcţie de substanţa folosită şi de numărul de tratamente administrate.
  • Terapia Vampir – întinereşte tenul prin injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Obiectivul terapiei este frânarea procesului de îmbătrânire şi combaterea efectelor negative asupra pielii, generate de poluare, alimentaţie sau stres.
  • Botox – este o toxină botulinică cu utilizare cosmetică, un miorelaxant cu acţiune periferică, care se utilizează pentru ştergerea ridurilor dintre sprâncene, de pe frunte sau de la colţurile ochilor.
  • Umplerea şanţurilor nazogeniene cu cristale de calciu – restabileşte volumul tegumentului injectat, are efect de lifting, stimulează sinteza de colagen propriu şi umple în profunzime ridurile pe o perioadă îndelungată.

Aceste intervenții nu prezintă riscuri, nu necesită anestezie şi nu lasă semne după tratament. Cu timpul, substanţele sunt absorbite de organism, aşa că este necesară reluarea procedurii după şase până la 12 luni.

Etajul 2 este al cosmeticienelor Be.You.Tiful Luxury, care vă aşteaptă cu tratamente care mai de care mai avansate. Eu am beneficiat de o microdermabraziune cu diamant, curăţarea punctelor negre şi în final o infuzie de colagen. Instantaneu, faţa mi s-a luminat, iar pielea a devenit mai catifelată şi netedă. Mi-a plăcut foarte mult că nu s-a început tratamentul până când cosmeticiana nu mi-a extras cele câteva puncte negre pe care le-a detectat.

Fiind mare fan al masajului facial – aş putea sta ore întregi să mă maseze cineva -, am savurat microdermabraziunea cu diamant, după care am trecut la infuzia cu colagen. Substanţa se află într-o capsulă de unică folosinţă care se ataşează la dispozitivul cu care eşti masată timp de 15 minute. Mi-a plăcut şi tratamentul, şi rezultatele, aşa că o să îl mai fac. Şi pentru că a mai rămas colagen în capsulă, aceasta mi-a fost înmânată pentru a-mi continua tratamentul şi la domiciliu.

Şi pentru ca înfrumuseţarea să fie completă, primul etaj de la Be.You.Tiful Luxury este dedicat serviciului de coafor. O schimbare de look sau un tratament de îngrijire a părului – botoxul face minuni şi în acest caz – sunt doar câteva din serviciile de care te poţi bucura într-o atmosferă plăcută şi elegantă.

Ce zici, te-am convins? Presimt că te bate deja gândul să-ţi faci o programare la Be.You.Tiful Luxury.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “O zi de răsfăţ la Be.You.Tiful Luxury Herăstrău

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.