Lola's Box

Ar fi trebuit să fie vară şi zile cu mult soare. Însă Mama Natură se joacă cu noi şi ne-a trimis ploi ce par interminabile. Sigur este final de iunie? 😊 Chiar şi aşa, pielea noastră are nevoie de îngrijire, pentru că nu se ştie ce surprize neplăcute putem avea. Iar pentru ca noi să fim scutite de griji, Bottega Verde ne-a pregătit un trio de mare ajutor.

Unele dintre noi încă suspină după vacanţa din care tocmai ne-am întors. Altele trag tare pentru a termina totul şi pentru a se bucura la maximum de vacanţa ce urmează. Dar, indiferent de situaţie, avem momente în care ne oferim un moment de răsfăţ astfel încât să ne simţim confortabil în… pielea noastră. O cremă pentru mâini fine şi catifelate, un lapte pentru hidratarea corpului sau o cremă pentru picioare care cer să fie îngrijite şi răsfăţate.

Fiind conştienţi că îngrijirea personală sunt beneficie atât pentru noi, cât şi pentru cei din jurul nostru, specialiştii Bottega Verde au pus la cale un plan de răsfăţ în trei paşi. Pentru că nu trebuie nici să ne retragem într-o peşteră de sare, nici să zburăm în Alpii Elveţieni pentru un moment de relaxare. Cum ar fi să ai propriul spa chiar în confortul casei tale? Cu aromă de lămâi şi portocale şi parfum de lavandă şi mentă.

Cremă hrănitoare Bottega Verde pentru picioare

De câte ori nu vi s-a întâmpla ca – fie peste zi, fie seara când ajungeţi acasă – să vă simţiţi picioarele obosite? Iar tot ceea ce vă doriţi este un masaj cu o cremă hrănitoare. Pentru aceasta, Bottega Verde ne ispiteşte cu crema hrănitoare cu mentol şi unt de shea. Datorită conţinutului bogat în proprietăţi emoliente, revigorante şi odorizante, picioarele tale îţi vor fi recunoscătoare şi vei vedea cum îşi revin imediat. Pielea va fi moale şi catifelată, iar tu îţi vei recăpăta tonusul şi vei fi gata de noi drumuri.

Lapte de corp Bottega Verde

Ai făcut un duş cu gelul tău preferat, dar parcă simţi nevoia de ceva mai mult. Lapte de corp? Yes, please! Mai ales dacă este unul cu aromă de lămâi, precum cel de la Bottega Verde. Crema bogată este completată de parfumul vivace al lămâilor şi portocalelor de Sicilia. Se absoarbe uşor în piele, hidratează pielea, care va redeveni catifelată şi radiantă. Şi, foarte important, este produs fără parabeni şi formaldehide.

Cremă de mâini Bottega Verde

Câte dintre voi, după ce aţi aplicat o loţiune de corp, mai folosiţi şi o cremă pentru mâini? Aşa făceam şi eu, dar mi-am dat seama că, de fapt, nu aveam grijă de mâini. Ele au nevoie de îngrijire specială, iar ajutorul de la Bottega Verde vine sub forma cremei cu extract de lavanda italiană şi miere. Formula speciala este bogata în ingrediente vegetale active: extract de lavandă originară din Munţii Apenini, ulei de cocos, miere şi unt de shea. Această combinaţie reprezintă un tratament pentru frumuseţea mâinilor, care se vor simţi răsfăţate pe deplin. După fiecare aplicare, pielea se devine şi se menţine moale şi mătăsoasă. În plus, miros demenţial a lavandă.

Aşa că, atunci când vrei să-ţi răsfeţi trupul – şi spiritul -, rupeţi câteva minute numai pentru tine şi intră în propriul spa. Vei vedea că te vei simţi mai bine după sesiunea de îngrijire.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Răsfăţ doar pentru tine cu cremele Bottega Verde

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.