Lola's Box

Seară de seară, înainte de culcare, îmi rezerv câteva minute doar pentru mine. Şi, de curând, tenul meu primeşte o doză consistentă de răsfăţ înainte de a ne spune noapte bună: Advanced Night Repair, un ser din portofoliul Estée Lauder.

Vine un moment în viaţă când trecerea timpului începe să-şi arate colţii. Cu alte cuvinte, câte o linie fină pe ici, câte un rid mai pronunţat pe colo. Ce avem de făcut? Pentru că nu ne dăm bătut cu una, cu două, cel mai simplu este să includem un produs anti-aging în ritualul nostru de îngrijire a tenului.

Cel mai nou aliat al meu este Advanced Night Repair, serul de noapte de la Estée Lauder. Este genul de produs care apelează la incredibila putere de regenerare a pielii în timpul somnului. Cum spun eu, somnul este acea perioadă în care “sanitarii” îşi intră în rol şi refac organismul nostru, intervenind acolo unde simt ei că este nevoie.

Pe de-o parte, tehnologia ChronoluxCB maximizează puterea de regenerare naturală a pielii în timpul nopţii. Pe de altă parte, formula serului include şi acid hialuronic, despre care se poate spune că este “magnetul hidratant” al naturii, care contribuie la menţinerea nivelului de hidratare a pielii. Specialiştii de la Estée Lauder promit o piele instantaneu mai strălucitoare, mai hidratată şi cu un aspect vizibil redus al semnelor de îmbătrânire.

Pe scurt, ritualul meu este următorul. După ce curăţ foarte bine tenul, aplic 1-2 picături Advanced Night Repair pe vârful fiecărui arătător, după care masez serul pe faţă şi pe gât, pornind din centru spre exterior. Datorită texturii uşoare de gel, serul se absoarbe rapid în piele şi, după părerea mea, pelicula care rămâne pe ten nu este deloc deranjantă. Eu, cel puţin, nu am observat pete pe faţa de pernă, semn că a lucrat bine şi a intrat complet în piele.

Poate fi folosit indiferent de tipul de ten pe care îl are fiecare dintre voi. Şi se poate folosi nu numai pentru combaterea semnelor de îmbătrânire a tenului. Puteţi miza pe el şi dinainte de apariţia acestora, pentru că – nu-i așa? – este mai uşor să previi decât să repari. Dacă îl căutaţi, Advanced Night Repair îl găsiţi în binecunoscutele reţele de magazine de beauty sau îl puteţi comanda şi online.

Pentru diseară am mai pregătit ceva alături de serul Estée Lauder 😉, dar despre asta vorbim zilele următoare.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.