Lola's Box

Dacă este un sport pe care îl ador pentru eleganţa lui, atunci acesta este tenisul. A fost singurul pe care l-am urmărit la Jocurile Olimpice şi abia aştept US Open. Aşa că… Vă rog linişte, Tommy Hilfiger la serviciu.

Îmi place să joc tenis. Nu pot spune că sunt genul de împătimită pe care o găseşti zi de zi pe teren. Dar sportul alb are o magie care mă atrage şi sunetul produs de lovitură mă face să mă eliberez de stres şi să mă reîncarc cu energie. Este un “microb” pe care îl împart cu Dl. Hartung: el îl susţine pe Roger Federer – “este Mozart al tenisului”, cum spune el -, mie îmi place Rafael Nadal. Poate sunt atrasă de spiritul latin, poate sunt fascinată de faptul că este imaginea casei Tommy Hilfiger. Şi dintotdeauna mi-au plăcut creaţiile americanului.

Hilfiger Denim Strapless White Dress

Hilfiger Denim Sneakers

Fashion, tenis, shooting, vară. Am reuşit ca într-o zi de vară, după ce m-am întors din vacanţă, să reunesc într-un loc acele lucruri care îmi fac plăcere. Şi pentru că o chintă este o mână de-a dreptul letală, l-am invitat pe Mr. Hilfiger să ni se alăture. Nu personal, ci prin piese vestimentare pe care le-aş purta oricând la tenis. Şi cu care, fără îndoială, aş face senzaţie.

Hilfiger Denim Strapless White Dress, featured

Aşadar… Tommy Hilfiger to serve. Adversar îi este aparatul foto al magicianului Xander. Ridic racheta, nu înainte de a-mi privi încă o dată ţinuta. All white, că doar vorbim despre sportul alb. Încă de la prezentarea colecţiei, între mine şi rochia albă fără umeriTommy Hilfiger Strapless White Dress – a fost dragoste la prima vedere. Este comodă, este lejeră, este bumbac. Spune-mi că nu te atrage imediat… Am avut impresia că este o piesă croită special pentru mine, atât de confortabil m-am simţit în ea. Şi, deşi este fără umeri, stă foarte bine pe corp, aşa că se poate folosi şi ca outfit pe terenul de tenis. Stau şi mă gândesc cât de bine ar contrasta cu zgura de la Roland Garros sau cu cimentul albastru de la Flushing Meadows.

Tommy Hilfiger Navy Blue Coloured Solid Jumpsuit

Hilfiger Denim Sneakers

Că joci tenis sau eşti doar simplu spectator, pantofii trebuie să fie unii cât mai confortabili. Aşa că, pentru a fi o completare perfectă pentru rochia albă, alegerea mea a fost o pereche de tenişi Hifiger Denim. Au fost foarte comozi, aş fi jurat că sunt tailor-made, atât de bine au stat pe picior. Faţă de alţi tenişi, aceştia au talpa sub formă de microplatformă, astfel că te înalţă cu trei centimetri. Şi ce bine se vede terenul atunci când eşti un pic mai înaltă… 🙂

Tommy Hilfiger Navy Blue Coloured Solid Jumpsuit

Un meci de tenis nu s-ar putea disputa fără ajutorul copiilor de mingi. Şi pentru că uneori îmi place să cred că încă sunt un copil, m-am gândit că o salopetă de culoare bleumarin ar fi potrivită pentru ţinuta unei ballgirl. Aşa că, de pe umeraşul din dressing room, am ales Tommy Hilfiger Navy Blue Coloured Solid Jumpsuit. Lejeră, vaporoasă, sleeveless – aşa cum sunt tricourile lui Rafa Nadal -, cu o croială interesantă la spate. Sau, dacă nu ai îndemânare în mânuirea rachetei, poţi fi arbitrul din scaun, iar această salopetă te poate face un judecător în pas cu moda. 🙂

Tommy Hilfiger Navy Blue Coloured Solid Jumpsuit

Tommy Hilfiger Navy Blue Coloured Solid Jumpsuit

Iar ţinuta jucătorului sau pasionatului de tenis, nu ar fi completă fără ochelari. În orice situaţie îţi protejează ochii de “suliţele” soarelui şi îţi permite să urmăreşti mai bine ghemotocul galben pornit din racheta adversarului/favoritului. Şi nu uitaţi: de luni, tenisul mare se mută în Big Apple, pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului. Quiet please during play! Tommy Hilfiger to serve.

Hilfiger Denim Strapless White Dress

foto: Alexandru Nicuşor Matei

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.