Lola's Box

Orice s-ar întâmpla, roşu este la putere, iar “magicianul” L’Oreal Paris vine cu o colecţie exclusivă, Pure Reds, bazată pe nuanţe de roşu. Aşa că, indiferent de culoarea tenului, fiecare dintre noi va găsi o combinaţie de ruj şi lac pentru unghii.

Blake Lively & Laetitia Casta, ambasadoare L'Oreal Paris
Blake Lively & Laetitia Casta, ambasadoare L’Oreal Paris

De tânără, de la primii paşi făcuţi în lumea cosmeticelor, L’Oreal Paris a fost alături de mine. Chiar şi acum, când am încheiat cel de-al patrulea deceniu de viaţă, produsele de make-up ce poartă numele brandului francez sunt printre favoritele mele şi mă ajută să realizez machiaje care stârnesc admiraţia celor din jur. Şi, pentru că este preferata mea, culoarea roşie nu lipseşte din “arsenalul” personal.

This slideshow requires JavaScript.

Ceea ce urmează este o poveste de care mă voi bucura cu şi mai mare plăcere pentru că totul este pe bază de… roşu şi L’Oreal Paris. După colecţia nude, casa franceză vine acum cu Pure Reds, şapte nuanţe de roşu mat care au darul de a oferi femeilor posibilitatea de a-şi evidenţia frumuseţea aşa cum nu au mai făcut-o până acum.

La baza Collection Exclusive Pure Reds se află întreaga experienţă a make-up artiştilor L’Oreal Paris, care au creat culori unice, cu o formulă mată deosebită şi o intensitate care are darul de a-ţi tăia răsuflarea. Dacă este să mă întrebaţi pe mine, roşu este epitomul eleganţei şi al pasiunii, ba chiar i-aş spune “arma” seducţiei în forma sa supremă.

Zece ambasadoare L'Oreal Paris
Zece ambasadoare L’Oreal Paris

Cu nuanţe personalizate pentru fiecare femeie şi inspirate de unele dintre cele mai în vogă ambasadoare L’Oreal Paris, rujurile şi lacurile pentru unghii sunt disponibile în şapte nuanţe de roşu. Rujurile Pure Reds sunt mate şi hidratante, particularităţi pe care le datorează particulelor de catifea, pigmenţilor puri şi uleiului de jojoba.

Lacuri pentru unghii L'Oreal Paris Collection Exclusive Pure Reds
Lacuri pentru unghii L’Oreal Paris Collection Exclusive Pure Reds

“Ai nevoie doar de puţin curaj să porţi roşu. Şi de o stare potrivită.” Cuvintele îi aparţin Mihaelei Munteanu, PR L’Oreal Paris România, şi descriu cât se poate de fidel ceea ce trebuie să simţim atunci când alegem una dintre cele şapte nuanţe de ruj sau lac pentru unghii din Collection Exclusive Pure Reds. Dacă doriţi să vă completaţi colecţia de cosmetice, preţul recomandat este de 54,99 lei pentru rujul Color Riche Pure Reds, respectiv de 15 lei pentru oja Le Vernis.

Să vă spun ce culoare port acum? 🙂

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Pure Reds, noua colecţie L’Oreal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.