Lola's Box

Deseori v-am vorbit despre importanţa măştilor în ritualurile de îngrijire a tenului. Şi nu de puţine ori v-am spus că argila este unul din ingredientele pe care obişnuiesc să-l includ în măştile home made. Parcă ştiind ce-mi place, L’Oréal Paris a lansat Pure Clay, trei măşti cu argilă pură, numai bune pentru ca tenul nostru să arate perfect.

Cele trei argile pure pe care se bazează tripleta Pure Clay au fost alese pentru proprietăţile lor complementare. Caolinul, mai cunoscut pentru utilizarea în producţia de porţelan sau hârtie, absoarbe impurităţile, toxinele şi sebumul. Montmorilonitul ajută oxigenarea şi reduce imperfecţiunile. Ghassoul – sau Rhassoul – are darul de a îmbunătăţi textura şi aspectul pielii. De altfel, acest tip de argilă a fost folosit în ritualurile de îngrijire şi purificare din Hamam, cucerind apoi saloanele spa şi de înfrumuseţare de pe mapamond.

Pornind de la aceste argile, L’Oréal Paris le-a inclus în trei formule personalizate de măşti pentru ten, astfel încât rezultatele să fie vizibile instantaneu:

  • pentru piele matifiată – conţine şi eucalipt, care purifică şi matifiază tenul;
  • pentru piele iluminată – datorită cărbunelui din compoziţie, pielea este curăţată şi i se oferă luminozitate;
  • pentru piele catifelată – algele roşii din mască exfoliază şi netezesc pielea.

L’Oréal Paris Pure Clay Mask Purify & Mattify

Este masca ideală pentru îndepărtarea excesului de sebum din zona T şi de pe bărbie. Este recomandată în special persoanelor care se confruntă cu un ten gras, pentru că îl matifiază. Sunt de remarcat textura fină a măştii, rapiditatea cu care se usucă – şi acţionează – şi cât de fină rămâne pielea după îndepărtarea produsului. Extractul de eucalipt contribuie şi la desfundarea porilor. Vă va plăcea să o folosiţi şi datorită mirosului foarte plăcut.

L’Oréal Paris Pure Clay Mask Detox & Brighten

Dacă veţi miza pe această mască – este cea cu cărbune -, veţi descoperi că pielea vă rămâne curată şi luminoasă. Iar utilizarea pentru o perioadă de timp va face ca tenul vostru să respire sănătate prin toţi porii. 😊 Spre deosebire de măştile cu argilă uscate, a căror îndepărtare completă necesită ceva timp, masca revitalizantă Pure Clay se elimină cu apă caldă şi un prosop.

L’Oréal Paris Pure Clay Mask Exfoliate & Refine Pores

Ceea ce mi s-a părut remarcabil la această mască a fost cantitatea mică de produs necesară pentru a obţine rezultatele dorite. Cu alte cuvinte… Îşi merită banii cu vârf şi îndesat. Celulele moarte sau imperfecţiunile vor fi îndepărtate cu uşurinţă – şi rapiditate -, porii vor fi închişi, iar tenul va rămâne catifelat. Veţi vedea că şi aplicarea machiajului se va face mai uşor şi cu rezultate mai bune.
PS: Având textura unui scrub, masca poate da un anumit nivel de roşeaţă la persoanele cu ten sensibil. Din această cauză, recomandarea mea este să faceţi un test de sensibilitate înainte de folosire.

Fiecare mască Pure Clay costă 44 lei, dar… Investiţia merită cu prisosinţă – chiar dacă le cumpăraţi pe toate trei. Şi le puteţi folosi simultan, fiecare putând fi aplicată pe o anumită parte a feţei, în funcţie de nevoi.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Pure Clay, măştile cu argilă pură de la L’Oréal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.