Lola's Box

Maria Antoaneta a fost considerată regina exceselor – iar stilul său de viaţă s-a oglindit şi în comenzile pe care le lansa parfumierilor săi de la Curtea Regală a Franţei secolului XVIII. De la ea ne-au rămas parfumuri extravagante, luxoase, dar absolut adorabile, precum Promenade a Versailles Pour Elle.

În ciuda absolutismului suprem care i-a marcat viaţa de Regină a Franţei – a fost soţia lui Louis XVI -, Maria Antoaneta a fost un personaj absolut fermecător. “Austriaca”, aşa cum era botezată în mod peiorativ de popor, a avut o relaţie specială cu Jean-Louis Fargenon, parfumierul său personal, pe care îl întâlnise în grădinile “Micului Trianon”, pe la jumătatea secolului XVIII, cu mult înaintea Revoluţiei Franceze.

Promenade a Versailles Pour Elle 5

Cu un buchet seducător şi ameţitor, Promenade a Versailles Pour Elle este un parfum plin de romantism, la fel cum este şi recipientul său. Este de ajunsă să-l foloseşti, iar simţurile îţi vor fi transpuse instantaneu către perioada medievală de la curtea Franţei, în timp ce tu vei dori să te plimbi pe aleile luxoase şi spectaculoase ale Chateau de Versailles.

Atracţia Mariei Antoaneta pentru frumos era însoţită şi de caracteristicile acelei perioade precum lux, opulenţă, grandoare şi eleganţă. Frumosul a fost cel care a dat naştere modei şi parfumurilor aşa cum le cunoaştem în prezent, iar Promenade a Versailles este un fruct al acelei perioade de absolutism pe toate planurile.

Promenade a Versailles Pour Elle 2

În acelaşi timp, Promenade a Versailles Pour Elle este un parfum tânăr şi romantic, aşa cum obişnuia să fie şi Maria Antoaneta. Eleganţa şi bunul gust ale Arhiducesei de Austria se împleteau cu inteligenţa şi tinereţea acesteia, iar frumuseţea ei era evidentă indiferent că purta o rochie de bal sau o simplă rochie de lenjerie. Toate aceste trăiri le vei resimţi şi tu atunci când vei purta parfumul, te vei simţi răsfăţată, asemenea unei regine, şi vei atrage toate privirile, ca şi cum te-ai plimba pe culoarele de la Versailles.

La prima întâlnire cu parfumul vei simţi aroma de cireşe sălbatice, dulceaţa ananasului şi parfumul fresh al mandarinelor. Apoi, în mod spectaculos, notele de mijloc se dezvăluie cu o adiere dulce şi gurmandă de porumb copt, învăluită de violete, trandafiri sălbatici, dar şi seducătoarea iasomie roz. Apoi, la bază, simţurile sunt răsfăţate de aroma proaspătă a frunzelor de patchouli şi combinaţia cristalină de mosc şi ambră.

Promenade a Versailles Pour Elle 4

Cel de-al treilea parfum din colecţia Parfums du Chateau de Versailles îl veţi regăsi în cutiile Dazzling Picks şi Premium Picks. Poate fi sub formă de testere, pe care le veţi încerca, după care să vă exprimaţi opinia pe site-ul Pick N Dazzle. Parfumul mini-size va fi disponibil în Dazzling Pick, alături de alte produse cosmetice, în timp ce varianta full-size o veţi găsi în Premium Picks, împreună cu un alt produs cosmetic. Oricare dintre abonamentele pe şase luni reprezintă o afacere bună, pentru că valoarea fiecărui beauty box este mai mare decât ceea ce plătiţi lunar pentru cutiuţă.

Aşa este că vă face cu ochiul Promenade a Versaille Pour Elle?

PS: Mulţumesc Eye Brows Evolution pentru decor! 🙂

Promenade a Versailles Pour Elle 3

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Promenade a Versailles Pour Elle – parfumul Mariei Antoaneta

  1. Buna seara.Un articol extrem de frumos scris si descris.Pentru ca azi este sarbatoarea Sf.Anton de Padova iar eu am fost numita dupa el dar si dupa regina Maria-Antoaneta consider ca m-am indragostit de acest parfum.SUperb scris O seara frumoasa Antoaneta :*

    1. La muuulti ani! Ma bucur tare ca ti-a placut, multumesc de aprecieri. Si mai tare ma bucur ca articolul cu parfumul Mariei-Antoaneta s-a nimerit in aceasta zi de sarbatoare.

      1. Multumesc mult de tot si citind articolul m-am plimbat alaturi de Maria-Antoaneta si m-am simtit si eu putin regina…abia astept sa mai citesc.Pupici parfumati :*

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.