Lola's Box

Acum, când soarele ne răsfaţă din plin, lumina de primăvară este una aparte şi simţim nevoia să o surprindem în fiecare moment. Pentru a ne face pe plac, PANDORA ne propune o colecţie de primăvară în care motivele florale se întrepătrund cu nuanţele pastelate, care evocă splendoarea şi sofisticarea anotimpului de primăvară.

Trendurile viitoare din modă se bazează, în principal, pe forme geometrice şi pasteluri diafane. Ca o continuate a acestor tendinţe, PANDORA prezintă bijuterii care sunt adevărate creaţii minimaliste. Texturile strălucitoare, detaliile delicate şi tăieturile inovatoare ale pietrelor se regăsesc în inele spectaculoase – care pot fi purtate suprapuse -, cercei superbi şi o brăţară fixă bangle, reprezentând un stil feminin şi primăvăratic.

Pete de culoare. Pietrele de zirconiu cubic şi cristalele sclipitoare împodobesc inelele din argint 925 şi aur de 14 carate. Culorile lor scânteietoare şi formele îndrăzneţe urmează influenţele modei pastelurilor şi a noii culturi pop. Tăieturile şi şlefuirile unice ale pietrelor creează efecte fascinante de reflexie a luminii.

PANDORA, Poetic

Geometrie florală. Ilustrând motivele şi modelele geometrice de pe podiumurile de modă ale primăverii, PANDORA oferă reinterpretări grafice ale florilor frumoase. Cerceii stud eleganţi şi inelele din argint 925 şi aur de 14 carate ilustrează mijlocul concentric al florilor, prin cercuri descrescătoare, împodobite cu pietre.

Margaretă dantelată. Inspirate de trendul modelelor dantelate fine, margaretele se întrepătrund graţios în lanţul cu pandantiv PANDORA. Formele bogat detaliate din argint 925 readuc în atenţie farmecul şi estetica clasicei broderie anglaise.

PANDORA, Poetic

Dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine, piesa pe care aş alege-o fără să stau prea mult pe gânduri – bine, pe lângă nişte charmuri suplimentare pe brăţară 🙂 -, ar fi inelul de mai jos. Dintotdeauna mi-a plăcut modelul acesta de inel, care poate fi purtat şi ca verighetă. Vouă care v-au plăcut? Eu cred că mai aleg câteva dacă le mai privesc mult. 🙂

PANDORA, Poetic

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.